Gigabyte Gaming A16-CVH merhaba yeni aldığım laptopun tüm sürücülerini yüklememe ve güncelleştirmeme rağmen laptopun sadece bir girişinden bu hatayı alıyorum diğer girişlerde bu hata yok
Bir USB diske boot edilebilir sistem yazın. Ardından çalışmayan porta takıp BIOS'dan boot etmeyi deneyin. İşe yaramaz ise muhtemelen donanımsal bozulma vardır.
Bir USB diske boot edilebilir sistem yazın. Ardından çalışmayan porta takıp BIOS'tan boot etmeyi deneyin. İşe yaramaz ise muhtemelen donanımsal bozulma vardır.
"Hızlı" iade edilebilir mi bilmiyorum ancak ayıplı mal var ortada. @Şişman Adam belki açıklar. :') Güncel yasaları bilmiyorum. Ama ilgilenmek zorundalar. Arıza giderilmeli.
"Hızlı" iade edilebilir mi bilmiyorum ancak ayıplı mal var ortada. @Şişman Adam belki açıklar. :') Güncel yasaları bilmiyorum. Ama ilgilenmek zorundalar. Arıza giderilmeli.
Mesafeli satışlarda herhangi bir gerekçe gösterilmeden malın tesliminden itibaren 14 gün içinde ürün iade edilebilir ve ödenen ücret de talep edilebilir.
Bu işlemlerin ne kadar "hızlı" olabileceğini ben de kestiremiyorum.
Mesafeli satışlarda herhangi bir gerekçe gösterilmeden malın tesliminden itibaren 14 gün içinde ürün iade edilebilir ve ödenen ücret de talep edilebilir.
Bu işlemlerin ne kadar "hızlı" olabileceğini ben de kestiremiyorum.