Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Bir USB diske boot edilebilir sistem yazın. Ardından çalışmayan porta takıp BIOS'dan boot etmeyi deneyin. İşe yaramaz ise muhtemelen donanımsal bozulma vardır.
kaaner
Çalışkan
Bir USB diske boot edilebilir sistem yazın. Ardından çalışmayan porta takıp BIOS'tan boot etmeyi deneyin. İşe yaramaz ise muhtemelen donanımsal bozulma vardır.
Deneyeceğim ancak fareyi porta taktığımda algılamağı geçtim, elektrik bile vermiyor. Normal mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Değil. Muhtemelen fiziksel bir bozulma var. Garantisi varsa garantiye gönderin.Deneyeceğim ancak fareyi porta taktığımda algılamağı geçtim, elektrik bile vermiyor. Normal mi?
kaaner
Çalışkan
Değil. Muhtemelen fiziksel bir bozulma var. Garantisi varsa garantiye gönderin.
Hepsiburada'dan daha 2 gün önce aldım, hızlı iade edilebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
"Hızlı" iade edilebilir mi bilmiyorum ancak ayıplı mal var ortada. @Şişman Adam belki açıklar. :') Güncel yasaları bilmiyorum. Ama ilgilenmek zorundalar. Arıza giderilmeli.Hepsiburada'dan daha 2 gün önce aldım, hızlı iade edilebilir mi?
Mesafeli satışlarda herhangi bir gerekçe gösterilmeden malın tesliminden itibaren 14 gün içinde ürün iade edilebilir ve ödenen ücret de talep edilebilir."Hızlı" iade edilebilir mi bilmiyorum ancak ayıplı mal var ortada. @Şişman Adam belki açıklar. :') Güncel yasaları bilmiyorum. Ama ilgilenmek zorundalar. Arıza giderilmeli.
Bu işlemlerin ne kadar "hızlı" olabileceğini ben de kestiremiyorum.
kaaner
Çalışkan
Mesafeli satışlarda herhangi bir gerekçe gösterilmeden malın tesliminden itibaren 14 gün içinde ürün iade edilebilir ve ödenen ücret de talep edilebilir.
Bu işlemlerin ne kadar "hızlı" olabileceğini ben de kestiremiyorum.![]()
Laptoplarda cayma hakkı var mı?
kaaner
Çalışkan
Teşekkür ederim.