77 gün var, iş bulamadım. KPSS abanmak istiyorum 65, 70 puan yeter mi? Meslek çıkışlıyım. Yazılım geliştirme, düz memur da olur. İSKİ'de staj yapmıştım, mükemmeldi memurlar. Bilgisi olan yazabilir mi? Avantajım var mı meslek çıkışlı olduğu için?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Yetmez. En az 80 al garanti olsun. Tarih ve cografya calissan sadece ve Turkce'den 20 net yapsan 80-83 civari alabilirsin ama her gun sıkı calis. Ayrica kamuilanlari.gov sitesisinden takip et ilanlari kolay gelsin.
Yetmez. En az 80 al garanti olsun. Tarih ve cografya calissan sadece ve Türkçe'den 20 net yapsan 80-83 civari alabilirsin ama her gun sıkı calis. Ayrica kamuilanlari.gov sitesisinden takip et ilanlari kolay gelsin.
Peki sizce video izleyerek mi yoksa test falan mı abanmak lazım bugün başladım Türkçe çalıştım matematik baktım falan.
Maalesef bir sey soyleyemem o konuda cunku Tarih derya deniz. Cografya belki test cozerek olabilir fakat tarih icin emin degilim. Sana bagli olan bir sey.Peki sizce video izleyerek mi yoksa test falan mı abanmak lazım bugün başladım Türkçe çalıştım matematik baktım falan.
Maalesef bir şey soyleyemem o konuda cunku tarih derya deniz. Cografya belki test cozerek olabilir fakat tarih icin emin degilim. Sana bagli olan bir şey.
Teşekkürler hocam dediğinz gibi netleri yaparsam 80 puan çok iyi olur başladım bugün bakalım.
- Makaleler
- 1
Abi 77 günde olur mu 80 puan?Yetmez. En az 80 al garanti olsun. Tarih ve cografya calissan sadece ve Turkce'den 20 net yapsan 80-83 civari alabilirsin ama her gun sıkı calis. Ayrica kamuilanlari.gov sitesisinden takip et ilanlari kolay gelsin.
Olur.Her gun 6 saat calisabilecek yürek varsa 90 bile alirisn.
- Makaleler
- 1
Bilgili birisine benziyorsun abi, yazdıklarınla huzur ve metanet veriyorsunOlur.Her gun 6 saat calisabilecek yürek varsa 90 bile alirisn.![]()
Hayat zor bence yasin uygunsa lise mezunuysan bekleme calismaya basla. Dersler kolay. Cografya icin Cogrrafyanin kodlarini oneririm. Ilk basta zor gelebilir fakat ayni seyleri tekrar tekrar karsina ciktikca kavriyorsun olayi.Bilgili birisine benziyorsun abi, yazdıklarınla huzur ve metanet veriyorsun![]()
Son düzenleme: