ddakbrother 8
Uzman
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Kocaeli'de okuyorum ve okulumun bitmesine iki sene kaldı. Okul sonrası yüksek lisans ve doktora yaparak yıllardır hayalini kurduğum akademisyenliğe adım atmak istiyorum. Ancak maddi zorluklar artık beni çok zorlamaya başladı. Klavyede hızlı yazabildiğim için babamın da yönlendirmesiyle Ortaöğretim KPSS ile katiplik sınavlarına girmeye karar verdim. Kocaeli Adliyesi burada yaşadığım eve çok yakın. Hem okuldan uzaklaşmadan derslerime devam edebileceğim hem de para kazanabileceğim bir şey yapacağım.
KPSS sınavında yüksek not da alabileceğimi düşünüyorum. Sizce okurken maddi kazanç elde etmek için sınava girip yakındaki adliyede katip olma fikri size nasıl geliyor? Bu hem okuyup hem de severek yapabileceğim bir memurluk işi olduğu için düşündükçe beni çok heyecanlandırıyor açıkçası.
KPSS sınavında yüksek not da alabileceğimi düşünüyorum. Sizce okurken maddi kazanç elde etmek için sınava girip yakındaki adliyede katip olma fikri size nasıl geliyor? Bu hem okuyup hem de severek yapabileceğim bir memurluk işi olduğu için düşündükçe beni çok heyecanlandırıyor açıkçası.