Bence hiç deneme tadı hiç güzel değil. Denendi onaylanmadı.

Sizin damak zevkiniz herkesin ki ile bir değil, karışık sakatat tava yapmıştım. Mükemmeldi billurun tadı.

Nasıl yapsam daha güzel olur? Sote, ekmek arası veya farklı bir türlü. Hayatımda hiç yemedim. Hazır elime geçmişken doya doya yiyeyim diyorum.

Şahsen ben küp küp duğrayıp tavada pişirip baharatlamıştım. Çok küçük doğramayın ama. Billur tek başına tadı çıkmaz genelde, diğer sakatatlar ile beraber karışık yaparsanız çok iyi olur. Yanında ekmek bulundurun hepsini karıştırıp ekmeğe koyun yağınıda alıp. İçine soğan koyun ekstra bir şey koymayın.

Bizim ülkede niyeyse koyunun/ineğinin her yerini yeme kültürü var. Kardeşim billuru da yemeyiver. Billur yemek nedir Allah için. Aç mısın açıkta mısın? Mecbur değilseniz gidip de koyunun bağırsağını midesini taştaşlarını yemeyin be kardeşim.

Bizim ülkede niyeyse koyunun/ineğinin her yerini yeme kültürü var. Kardeşim billuru da yemeyiver. Billur yemek nedir Allah için. Aç mısın açıkta mısın? Mecbur değilseniz gidip de koyunun bağırsağını midesini taştaşlarını yemeyin be kardeşim.

Bunun iğrençliği falan yok, tadı güzel, yenebilir. Ne var bunda? İsteyen istediğini yer. Karışamazsın.

Bunun iğrençliği falan yok, tadı güzel, yenebilir. Ne var bunda? İsteyen istediğini yer. Karışamazsın.

İstediğim şeye karışırım. Seni gram ilgilendirmez. Beğenmediysen beğenmeme at geç. Koyunun b*kunun geçtiği yeri yiyen adamı da sperm deposunu yiyen adamı da eleştiririm her türlü.

Harbiden ya o kadar et çıkıyor hayvandan millet gidip taş...larını bağırsaklarını yiyor.

İstediğim şeye karışırım. Seni gram ilgilendirmez. Beğenmediysen beğenmeme at geç. Koyunun b*kunun geçtiği yeri yiyen adamı da sperm deposunu yiyen adamı da eleştiririm her türlü.

Sevmiyorum de geç, yiyen seni ilgilendirmez abicim. Ne konuşuyorsun Allah aşkına?

Gidip konu ile alakasız saçma sapan yorumlar yazmayın, kendinize saklayın. Yemiyorsanız yemeyin başkası sizi ilgilendirmiyor. Zehirmi yediğimiz şey, sağlıklı et. Ne var Allah aşkına.

E adam zaten kendi düşüncesini belirtmiş sen yanıt verip kızıştırmışsın. :D

Düşünce belirtmek değil bu, yiyene hakaret etmiş adam dolaylı yoldan.