Smart monitör olsa sizin için daha iyi olmaz mı?

Yok televizyon olarak da kullanılabilmesi lazım. Bana kalsa zaten Smart monitör alacaktım da aile bireyleri vesaire, tahmin edebiliyorsunuzdur.

TV alacaksanız, 40 bin lira altına Samsung modellere hiç bulaşmayın derim. Tizenos zaten bomboş bir işletim sistemi. 55qn85D televizyonuma Android box alarak can verdim desem yalan olmaz. Yukarıda linkini verdiğim televizyon iyidir, çoğu işinizi görür.

Burada 3 taksit var, nasıl olsa aynı TV buradan alıyorum o zaman.

Yok televizyon olarak da kullanılabilmesi lazım. Bana kalsa zaten Smart monitör alacaktım da aile bireyleri vesaire, tahmin edebiliyorsunuzdur.

Burada 3 taksit var, nasıl olsa aynı TV buradan alıyorum o zaman.
Bütçe bu kadar çıkıyorsa başka öneri verebilirim.

144 hz olarak bu güzel https://www.epey.com/televizyon/philips-55pus8909.html

Hocam peki böyle 20 bin civarı bir televizyon önerir misiniz? 22 23'e de çıkabilir. Taksit olması önemli. 4K olması önemli. Onun dışında Tizen, Google çok da önemli değil.
Netflix ve YouTube olsun yeter. Bir de kendinden uydulu olmak zorunda. Maksimum bütçem 25.
Bu fiyat bandında TCL 55P635 önerebilirim. Ondaki COF sayısının sınıfına göre yüksek olduğunu okumuştum. Tabi TCL'nin servis konusunda biraz sıkıntılı bir firma olduğunu söyleyeyim.

Bu fiyat bandında TCL 55P635 önerebilirim. Ondaki cof sayısının sınıfına göre yüksek olduğunu okumuştum. Tabii TCL'nin servis konusunda biraz sıkıntılı bir firma olduğunu söyleyeyim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJFJ...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bu mu?

@TechMad bütçe 30 32 bine çıktı benim şu an. LG 55QNED816re bakıyorum ama satın alma linki yok. 30 32 bine 120 Hz 4K bir TV bulabilir misiniz? Google olsun.

Mesela bu nasıl?

LG 55UA8500​

Son düzenleme:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJFJ...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bu mu?

@TechMad bütçe 30 32 bine çıktı benim şu an. LG 55QNED816re bakıyorum ama satın alma linki yok. 30 32 bine 120 Hz 4K bir TV bulabilir misiniz? Google olsun.

Mesela bu nasıl?

LG 55UA8500​

55 inç panellerde LG'yi pek tavsiye etmem. Çünkü IPS panel kullanıyorlar. IPS panellerin siyah başarımı ve kontrastı kötü. Ayrıca Edge LED arka aydınlatma kullanmaları da bir diğer eksi. En kötü Direct LED arka aydınlatma kullanılması gerek. Bu fiyat bandında düzgün bir 120 Hz tazeleme hızına sahip model yok. Bulabildiğim en makul model Grundig 55 GHQ 9500. Bir yıl önce bu fiyatlara TCL C755 bulabilmek mümkündü. Amazon'da 30 bin civarlarına düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

55 inç panellerde LG'yi pek tavsiye etmem. Çünkü IPS panel kullanıyorlar. IPS panellerin siyah başarımı ve kontrastı kötü. Ayrıca Edge LED arka aydınlatma kullanmaları da bir diğer eksi. En kötü Direct LED arka aydınlatma kullanılması gerek. Bu fiyat bandında düzgün bir 120 Hz tazeleme hızına sahip model yok. Bulabildiğim en makul model Grundig 55 ghq 9500. bir yıl önce bu fiyatlara TCL C755 bulabilmek mümkündü. Amazon'da 30 bin civarlarına düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

Buna birkaç arkadaş güzel dedi, ChatGPT'de güzel dedi. Nasıl sizde?

Özellik olarak güzel yalnız bu cihaz 60 Hz tazeleme hızına sahip. Siz 120 Hz istiyordunuz. Ayrıca içinde Philips'in kendi Titan işletim sistemi var. Bu sizi yanıltmasın tabi. Dahili YouTube, Amazon Prime, Disney ve Netflix uygulamaları mevcut. Genel anlamda güzel sadece COF sayısını bilmiyorum. Alınabilir bir cihaz.

Özellik olarak güzel yalnız bu cihaz 60 Hz tazeleme hızına sahip. Siz 120 Hz istiyordunuz. Ayrıca içinde Philips'in kendi titan işletim sistemi var. Bu sizi yanıltmasın tabii. Dahili YouTube, Amazon Prime, Disney ve Netflix uygulamaları mevcut. Genel anlamda güzel sadece cof sayısını bilmiyorum. Alınabilir bir cihaz.

Ya 120 istiyordum da 120 yok falan dediğiniz için ben bu cihazı uygun gördüm. Konsol alırsam da 60 FPS çok da sıkıntı çıkartmaz gibi ya.

Görsem bunu önerirdim. Epey'in sitesinden bakıyorum normalde ama ilginç bir şekilde görünmüyordu. Bu fiyata alınabilecek teknik anlamdaki en iyi televizyon diyebiliriz.