Gıda BİM Aktüel Ürün: Pilav Üstü Tavuk Döner 99 TL (320 g)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eagles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    döner tavuk
Raflardaki abur cuburların geneli aşırı şekerli olduğu ve çeşitli tatlandırıcılar içerdiği için Züber'in tadı biraz yavan kalıyor, yine de içeriğinden ötürü tutuyorum markayı.
BİM yapıyor öyle şeyler, alıcısı oluyor elbet.

Hiçbirimizde fiyat algısı kalmadı...

Bu arada kabının BPA içermemesi iyi olmuş.

Bu arada kutunun üzerinde biber resmi var ama ürünün içinde biber yok. Sadece tavuk döner ve pirinç pilavı var.
O biberi koyarlarsa batarlar hocam aman, böyle iyi.

Ben de öyle. Kayyum atandıktan sonra dedim kaybolur gider, yollarına ilginç ürünlerle devam ediyorlar. Şeker, ben de hiç yok, sıfır gibi bir şey. Ya meyveden ya da bitter çikolata nadiren.

O biberi koyarlarsa batarlar hocam aman, böyle iyi.

Eh, çok pahalı hocam, koyamıyorlar tabii.

Yarın BİM'e giderim, 15-20 tane stok yaparım kalmışsa. Spor sonrası mikrodalgaya attım mı 5 dk'ya hazır olur. Öğle yemeği zaten okuldan, sabahta 2 yumurta 1 muz yiyorum; beslenme tamam oluyor bu da gelince.

1 hafta önce dışarıda 150 gram pilavı ile birlikte 440 TL verdim. Ekonomiyi bahane ederek dolandırıcılık yapıyorlar, hiç de lezzetli değildi. Pilavı nereden baksan 2 günlük vardı, eminim Bim'de satılan daha tazedir.

Yarın BİM'e giderim, 15-20 tane stok yaparım kalmışsa. Spor sonrası mikrodalgaya attım mı 5 dk'ya hazır olur. Öğle yemeği zaten okuldan, sabahta 2 yumurta 1 muz yiyorum; beslenme tamam oluyor bu da gelince.

BİM personelinin sana sitemi böyle olur Testo. 3-5 tane de millete bırak yahu.

Hocam, ben de pek dışarıdan yemiyorum normalde. BİM, Migros, A101 gibi marketler değişik şeyler getirirse böyle deniyorum. BİM'in binlerce şubesi olduğu için böyle ürünleri çok fazla satın alıp daha uyguna satabiliyor. Bu büyük marketlerin ürün alımındaki alış fiyatı bile çok farklı. Esnafı korumak için söylemiyorum bu arada, haklısın, 440 TL az değil.

Bu tarz donmus urunler cok zararli oluyor da bu urun yerine 99 TL ile yiyecegin hangi yemek faydali ki zaten en azindan paradan tasarruf etmis olup biraz da protein almis olursun.

Yarın gidiyorum baskın yapmaya. Böyle rastgele aktüel ürünlere bayılıyorum.

Bu tarz donmus urunler cok zararli oluyor da bu urun yerine 99 TL ile yiyecegin hangi yemek faydali ki zaten en azindan paradan tasarruf etmis olup biraz da protein almis olursun.

Vallahi öyle hoca, az önce ben de denedim. Pilav az yağlı, döner de fena değildi.

Yarın gidiyorum baskın yapmaya. Böyle rastgele aktüel ürünlere bayılıyorum.

Stokları patlatacaksınız gibi hocam.

Bu arada BİM Aktüel ürünlerine bakarken Züber kakaolu ve yulaflı kurabiyeye denk gelirseniz, az önce bunu da denedim, gayet iyi. Tavsiye ediyorum. Şekersiz, katkısız ve koruyucusuz bir ürün. Fiyatı 119 TL ama kalitesi gayet iyi. Bu arada paketi bayağı küçük, resim yanıltmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…