Vallahi bazen çok enteresan ürünler getiriyor BİM. Geçen gün Züber kurabiye aldım, ilave şekersiz, katkısız ve koruyucusuz. Onu da bugün deneyeceğim. Kobay faresi gibiyim, aktüel ürünleri sürekli deniyorum. 😂
Raflardaki abur cuburların geneli aşırı şekerli olduğu ve çeşitli tatlandırıcılar içerdiği için Züber'in tadı biraz yavan kalıyor, yine de içeriğinden ötürü tutuyorum markayı.
BİM yapıyor öyle şeyler, alıcısı oluyor elbet.

Raflardaki abur cuburların geneli aşırı şekerli olduğu ve çeşitli tatlandırıcılar içerdiği için Züber'in tadı biraz yavan kalıyor, yine de içeriğinden ötürü tutuyorum markayı.
BİM yapıyor öyle şeyler, alıcısı oluyor elbet.

Ben de öyle. Kayyum atandıktan sonra dedim kaybolur gider, yollarına ilginç ürünlerle devam ediyorlar. Şeker, ben de hiç yok, sıfır gibi bir şey. Ya meyveden ya da bitter çikolata nadiren.

O biberi koyarlarsa batarlar hocam aman, böyle iyi.

Eh, çok pahalı hocam, koyamıyorlar tabii. 😂

Yarın BİM'e giderim, 15-20 tane stok yaparım kalmışsa. Spor sonrası mikrodalgaya attım mı 5 dk'ya hazır olur. Öğle yemeği zaten okuldan, sabahta 2 yumurta 1 muz yiyorum; beslenme tamam oluyor bu da gelince.😀

1 hafta önce dışarıda 150 gram pilavı ile birlikte 440 TL verdim. Ekonomiyi bahane ederek dolandırıcılık yapıyorlar, hiç de lezzetli değildi. Pilavı nereden baksan 2 günlük vardı, eminim Bim'de satılan daha tazedir.

Yarın BİM'e giderim, 15-20 tane stok yaparım kalmışsa. Spor sonrası mikrodalgaya attım mı 5 dk'ya hazır olur. Öğle yemeği zaten okuldan, sabahta 2 yumurta 1 muz yiyorum; beslenme tamam oluyor bu da gelince.😀

BİM personelinin sana sitemi böyle olur Testo. 3-5 tane de millete bırak yahu. 😂

1 hafta önce dışarıda 150 gram pilavı ile birlikte 440 TL verdim. Ekonomiyi bahane ederek dolandırıcılık yapıyorlar, hiç de lezzetli değildi. Pilavı nereden baksan 2 günlük vardı, eminim Bim'de satılan daha tazedir.

Hocam, ben de pek dışarıdan yemiyorum normalde. BİM, Migros, A101 gibi marketler değişik şeyler getirirse böyle deniyorum. BİM'in binlerce şubesi olduğu için böyle ürünleri çok fazla satın alıp daha uyguna satabiliyor. Bu büyük marketlerin ürün alımındaki alış fiyatı bile çok farklı. Esnafı korumak için söylemiyorum bu arada, haklısın, 440 TL az değil. 🫡

Bu tarz donmus urunler cok zararli oluyor da bu urun yerine 99 TL ile yiyecegin hangi yemek faydali ki zaten en azindan paradan tasarruf etmis olup biraz da protein almis olursun.

Bu tarz donmus urunler cok zararli oluyor da bu urun yerine 99 TL ile yiyecegin hangi yemek faydali ki zaten en azindan paradan tasarruf etmis olup biraz da protein almis olursun.

Vallahi öyle hoca, az önce ben de denedim. Pilav az yağlı, döner de fena değildi.

Yarın gidiyorum baskın yapmaya. Böyle rastgele aktüel ürünlere bayılıyorum.

Stokları patlatacaksınız gibi hocam. :cool:

Bu arada BİM Aktüel ürünlerine bakarken Züber kakaolu ve yulaflı kurabiyeye denk gelirseniz, az önce bunu da denedim, gayet iyi. Tavsiye ediyorum. Şekersiz, katkısız ve koruyucusuz bir ürün. Fiyatı 119 TL ama kalitesi gayet iyi. Bu arada paketi bayağı küçük, resim yanıltmasın.

07012596_1-37a791-1650x1650.webp

Malum en bilindik abur cubur markalarindan cok daha temiz bir icerik profiline sahipmis. Ama tamamen sekersiz demek teknik olarak cok dogru olmaz. Hurma suyu disinda elma suyu konsantresi oldugu da belirtiliyor ve ikisinden de "dogal" seker geliyor. Urunun besin degerinde de 100 graminda 20 gram seker oldugu yaziyor toplamda.

Bir meyvenin kendisini butun olarak yemek ile o meyvenin suyunu sikip icmek ayni sey degil. Meyvenin butununu yediginde, meyvedeki dogal seker meyvenin hucresel yapisi ve lifiyle birlikte ve vitamin/mineral/fitokimyasallar ile birlikte geliyor. Ama suyunu sikarsan, lif; vitamin, mineral ve fitokimyasallarin buyuk cogunlugu gidiyor ve icindeki seker serbest seker haline geliyor.

Ayrica urunde doymus yag miktari da bir hayli yuksek.

Bunlari direkt "zararli, tuketmeyin" demek icin anlatmiyorum tabii ki de. Sadece insanlar yanlis anlamasin ve daha bilincli olsun diye anlatmak istedim. Fazla fazla tuketilebilecek ve tamamen %100 saglikli bir urun degil ama arada makul dozlarda tuketilebilir bir urun. Dedigim gibi en azindan o diger abur cuburlara gore cok, cok daha iyi bir icerige sahip.