3613

Üstün
Kullanmadigim bir hattim var, bosuna para odemeyeyim. Yukleme yapmasam da devlet her ay 22 TL vergi alacak. Hatti kapatmak icin ne yapmam lazim? E-devlet listesinde gorunmuyor Bimcell hat feshi. TTelekom, Turkcell falan yapiliyor oradan. Bimcell sitesindende bir sey anlamadim. Ilgili belgeleri fax cekeceksiniz demis ama ne belge ornegi var ne faks numarasi. Bilgisi olan var mi acaba?

Kullanmadigim bir hattim var, bosuna para odemeyeyim. Yukleme yapmasam da devlet her ay 22 TL vergi alacak. Hatti kapatmak icin ne yapmam lazim? E-devlet listesinde gorunmuyor Bimcell hat feshi. TTelekom, Turkcell falan yapiliyor oradan. Bimcell sitesindende bir sey anlamadim. Ilgili belgeleri fax cekeceksiniz demis ama ne belge ornegi var ne faks numarasi. Bilgisi olan var mi acaba?
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiniz mi ? Doğru bilgiyi oradan verirler.

Kullanmadigim bir hattim var, bosuna para odemeyeyim. Yukleme yapmasam da devlet her ay 22 TL vergi alacak. Hatti kapatmak icin ne yapmam lazim? e-Devlet listesinde gorunmuyor BİMCELL hat feshi. Türk Telekom, Turkcell falan yapiliyor oradan. BİMCELL sitesindende bir şey anlamadim. Ilgili belgeleri faks cekeceksiniz demis ama ne belge ornegi var ne faks numarasi. Bilgisi olan var mi acaba?

Sanırım yine Türk Telekom altyapısı kullanıyor isterseniz müşteri hizmetlerini arayınız detaylıca konuşun daha çok detay ogrenirsiniz 551