Ben de yine BİM'in ürünlerinden birisi olan Party'i çok fazla alsam da aynı tarz üretim hatalarının bu üründe olduğuna da tanık olmuştum, uzun süredir çok nadiren cips yiyorum hatta yakında bırakmayı da düşünüyorum. Kısa süreli bir tat zevki için sağlığıma zırt pırt zarar veremem.

Ya hocam madem abur cubur seviyorsun, zaten cips yediğine göre beslenme şeklin pek sağlıklı değil ama git en azından kaliteli sağlıksız şeyler ye. Ruffles al, Doritos al. Yani şu yerel markaları bırakın ya. Giderler abuk subuk süt alırlar, sonra vay efendim sütün içinden böcek çıktı bilmem ne... Gıdada tasarruf olmaz, en iyisi hangisiyse onu alın. He onda çıkarsa zaten köşeyi dönme ihtimaliniz bile var.
O Doritos peynirli dünyanın en leş cipsi. Sadece kuru hamur tadı var, zerre peynir tadı yok. Onu alacağıma A101'de satılan fino köpeği çikolatalardan alırım daha iyi.

Merhaba, bugün BİM marketler zincirinin bir subesi uzerinden patito mevsim yesillikli kasik cips satin aldim. Eve gelip, aksam paketi acip yemeye başladım. Paketin sonuna gelene kadar her şey guzeldi ancaak elime aldigim 2-3 parca cipsin arasindaki bilinmeyen bir cisim -tahminen pismemis cips- cikincaya kadar. Hayir yumusak birseyde degil, az zorlasam disime zarar verirdim herhalde. Ben agiz icime zarar vermemiz olabilirim ancak bu sizin zarar gormeyeceginiz anlamina gelmez. Dikkatli olun, mumkun ise bu cipsten uzak durun.

Not-
Bu garip seyler ile karsilasan ilk kisi ben degilmisim galiba, Şikayetvar uzerinde sikayetler bulunmakta. Mesela;

Parti no - K4 27932509.

Geçen BİM'den 5 kg şeker almaya gittim. Tarihin son rakamı basılmamış. Ör, 10.01.202. kasaya gittim barkodla tarih çıkmadı. Diğerlerine baktım hepsi aynı. Bu işte bir bit yeniği var diye fotoğraf alıp CİMER'e yazdım. Ertesi gün belediyeden arayıp adres istediler. Aynı gün gidip oradan fotoğraf paylaştılar. Tüm şekerler yenisiyle değişmiş. Kimsenin gözünün yaşına bakmayın arkadaşlar.

Benlik sıkıntı yok. Fare zehri çıkmadığı sürece yemeye devam ederim. O party cipsler çoğu kaliteli denilen cipsten daha güzel.

Benlik de sıkıntı yok. O yüzden nerede kalitelisi varsa oraya giderim. He oradan da çıkarsa atarım çıkan şeyi ve yemeye devam ederim. 🤣

Ya hocam madem abur cubur seviyorsun, zaten cips yediğine göre beslenme şeklin pek sağlıklı değil ama git en azından kaliteli sağlıksız şeyler ye. Ruffles al, Doritos al. Yani şu yerel markaları bırakın ya. Giderler abuk subuk süt alırlar, sonra vay efendim sütün içinden böcek çıktı bilmem ne... Gıdada tasarruf olmaz, en iyisi hangisiyse onu alın. He onda çıkarsa zaten köşeyi dönme ihtimaliniz bile var.
Doritos Extreme bulamadığımdan yol üstünde aldım, normalde sevdiğim bir cips değil zaten.

Abur cuburu sevme seviyesi ise ayda yılda 2-3 kere :D

Bim'den yemek için cips almışsın cidden buna mı takıldın? :rofl: :rofl:
Ha BIM'den satın almışım, Ha Migros'tan almışım. BIM'den aldım diye bu şeyi yemek zorunda mıyım? BIM'den aldım diye bir zarar görebilirim değil mi?

Ayrıca yaşadığım yerde 1km çapında sadece A101, BIM ve tekeller var. Tekeller uzak, BIM ve A101 yakın. Hazır araba ile BIM'ın yanından geçerken canım çekti aldım.

Forumdaki bazı üyeler öyle bir konuşuyor ki sanki millet zevkten A101-Bim mallarını alıyor 😀
Aynen öyle, yaşadığım yerde en yakın BIM ve A101 var. A101 eve gidiş yolumun karşısında, BIM gidiş yolumun üstünde. Şimdi canım cips çekti diye Çağdaş'a, Migros'a 1/2km sürmem mi lazım?

Ben de yine BİM'in ürünlerinden birisi olan Party'i çok fazla alsam da aynı tarz üretim hatalarının bu üründe olduğuna da tanık olmuştum, uzun süredir çok nadiren cips yiyorum hatta yakında bırakmayı da düşünüyorum. Kısa süreli bir tat zevki için sağlığıma zırt pırt zarar veremem.
Kesinlikle doğru olanı yaparsınız, ayda yılda tüketmeye başladım bende, eskiden her gün yerdim.

Lays, Dorito fakan neden onlarin boylr kotu yok?
Yerli malı kötüdür diye aşılamak için :)

Keyfimden almadım bu Zabitoyu, baktım exterem yok. Birde bunu deneyeyim dedim.

O Doritos peynirli dünyanın en leş cipsi. Sadece kuru hamur tadı var, zerre peynir tadı yok. Onu alacağıma A101'de satılan fino köpeği çikolatalardan alırım daha iyi.
Tadı geç, leş gibi kokuyor. Ayakkabı gibi...

A-101, BİM, ŞOK gibi marketlerin kendi markalarını kullanıyorsanız bence size müstehak.
Hadi ben keyfimden aldım BIM'den cipsi, peki parası olmayan halkın ortalama bir kesimi ne alacak?

Parası yok diye adamın böyle ıvırzıvırlar ile karşılaşması zorunlu mu? Git Avrupa'ya, git Japonya'ya, git ABD'deye. En ucuz ürününde bile bulman zor olur böyle saçmalıkları, böyle sık bulunan ürünün üreticisini adamlar batırır. (Yurtdışı özentisi değilim, adamların beğendiğim bir yanını söylüyorum.)

Son düzenleme: