TCL 55V6B televizyon modeli BİM'de 17.000 TL'ye satılıyor. Bu televizyonu panel kalitesi vb. açılardan değerlendirirsek alınabilir bir model mi, fiyatına değer mi? İyi değilse bütçeme uygun başka model önerilerine açığım. İnternette "BİM'den televizyon alınmaz, gerçek değil fason üretim." gibi yorumlar gördüm. Bu yorumların doğruluk oranı nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 17.000 TL civarı
Teşekkür ederim. Paylaştığım model hakkında ne düşünüyorsunuz ya da herhangi bir model öneriniz var mı?Büyük oranla doğrudur, üçlü market tekellerinden televizyon almayın. Çoğunlukla fason veya iyi markaların giriş seviyesi ürünlerini getiriyorlar.
Önerceğim modellerin hepsi zam yemiş. Paylaştığın ürün ise TCL'nin entry-level ürünlerinden biri.Teşekkür ederim. Paylaştığım model hakkında ne düşünüyorsunuz ya da herhangi bir model öneriniz var mı?
Anladım. Kaliteli bir model için bütçeyi 20.000 TL'ye yükseltsem yeterli olur mu? En fazla bu kadar yükseltebilirim. Bu bütçeye uygun öneriniz var mı?Önereceğim modellerin hepsi zam yemiş. Paylaştığın ürün ise TCL'nin entry-level ürünlerinden biri.