Bina panosuna kablo çekildikten sonra fiber bağlantıya ne zaman erişilebilir?

25692

Becerikli
Selam. Bulunduğum bölgeye bakan müdürlük veya çağrı merkezi/şikayet kaydı üzerinden bilgi alamıyorum bundan sonraki süreçle alakali. Bulundugum binaya 1000 Mbps vereceklerini projenin onaylandigini soylediler sadece.

Turuncu fiber kablo binanın internet panosuna çekildi ve beyaz bir kutu koydular (sanirim dagitici) bunlar geçtiğimiz 3 hafta içinde yapıldı. En son 1 hafta önce gelip sinyal testi yapmişlar bir kagit birakmislar panonun icinde splitter testi sanirim. 1 haftadir bir gelişme olmadi.

Bu süreçleri yasayan arkadaşlar hangi asamalar kalmis tahminen ne zaman eve modemli nihai baglanti yaparlar. Gercekten cok bunaldim beklemekten.

Kablo kutu ne varsa bırakıp gitmişler gördüğüm kadarıyla, müdürlüğe gidip herhangi bir pakete ön talep bırakın. Kutulama ve linkleme tamamlanınca sistem otomatik randevu oluşturur ve evinize kurulum için gelirler.

İfadeler: 144
Bina sifir 2 ay önce ön nakil basvurusunu ilettim paket secip. Diger oturanlarda basvuru ilettiler ayni sekil. 3 hafta once cekildi bu turuncu fiber kablo 1 hafta 10 gun oncede beyaz kutu takildi. Bana tek soyledikleri altyapi aktif oldugunda sizinle iletisime gecilecek gelmek icin.

Bölgeden bölgeye göre değişiyor kimi 1 ay bekliyor kimi 1 yıl. Altyapınızı sürekli kontrol edin sistemde gördüğünüz gibi müdürlüğü darlayın. Ben öyle yaptım kutu bıraktıkları gibi darladım 1 ay sürmedi

Bugün itibarıyla tum baglantilar ve kurulum yapildi teşekkürler Türk Telekom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…