Merhaba arkadaşlar,

Binance TR'de para yatırma sonrası çekme işlemleri için uygulanan bekleme süreleri gerçekten mantıksız geliyor. İlk yatırma için 72 saat, sonraki her yatırma için ise 48 saat sınır koyulmuş. Bu kural önceden de böyle miydi, yoksa yeni mi geldi? Eskiden daha esnek miydi?

Bir de şu senaryoyu merak ediyorum: Diyelim ki para yatırdım ancak Binance'i kullanmaktan vazgeçtim ve yatırdığım parayı hemen geri çekmek istedim. Yine de banka hesabıma aktarmak için o 48 saatlik (veya ilk seferde 72 saatlik) süreyi beklemem mi gerekiyor? Bu süre dolmadan çekim yapamıyor muyuz?

Ayrıca, hesabımda bulunan USDT'yi nasıl kendi banka hesabıma aktarabilirim? Teşekkürler.

Tüm TR borsalarında var artık bu kural. Başka cüzdana göndermek içinde 48 saat kuralı olduğu için her halükarda beklemek zorundasın.

Tekrar bu sorunla karşılaşmamak için binance global veya trust wallet'a çekip p2p yapanlara bozdurabilirsin.

Tüm TR borsalarında var artık bu kural. Başka cüzdana göndermek içinde 48 saat kuralı olduğu için her halükarda beklemek zorundasın.

Tekrar bu sorunla karşılaşmamak için binance global veya trust wallet'a çekip p2p yapanlara bozdurabilirsin.
Binance Global değil de gidip TR olana kimlik onaylama işlemleri yapmışım. O yüzden global tarafta birçok sınır olacak dediler. Ayrıca bir sürü avantajdan mahrum da kaldım. Futures piyasalar, botlar vs.

Bu anlamda da direkt kendi hesabıma TR olarak çekmekte de mi yine bu saatleri beklemek zorundayım? Altın sezonunu kaçırdım sırf bu yüzden, sırf bu sorun yüzünden parayı içeride bırakmak zorunda kaldım. Bu regülasyon durumları ne zaman oldu? Resmi Gazete muhabbetini hiç görmek bile istemedim. BTC de mi berbat bir seçim artık? Global piyasalarda ya da uygulamalarda da mı aynı şey geçerli yoksa sadece Türkiye için mi geçerli bunlar?

Eskiden böyle bekletme yoktu her işlem anında oluyordu.

Ne zaman kendim için bir şeyler yapsam ve ertelesem hep bir şeyleri kaçırmış ve avantajımı kaybetmiş oluyorum.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Bu parayı şimdi kendime hiçbir iş yapmadan bile aktarmak yani geri aktarmak için bile şimdi 48 saat mı bekleyeceğim? Bu gerçek mi?

Binance Global değil de gidip TR olana kimlik onaylama işlemleri yapmışım. O yüzden global tarafta birçok sınır olacak dediler. Ayrıca bir sürü avantajdan mahrum da kaldım. Futures piyasalar, botlar vs.

Bu anlamda da direkt kendi hesabıma TR olarak çekmekte de mi yine bu saatleri beklemek zorundayım? Altın sezonunu kaçırdım sırf bu yüzden, sırf bu sorun yüzünden parayı içeride bırakmak zorunda kaldım. Bu regülasyon durumları ne zaman oldu? Resmi Gazete muhabbetini hiç görmek bile istemedim. BTC de mi berbat bir seçim artık? Global piyasalarda ya da uygulamalarda da mı aynı şey geçerli yoksa sadece Türkiye için mi geçerli bunlar?
Cüzdanına gelen her transfer için açıklama yapmak ve 48 saat beklemek zorundasın. Soğuk cüzdanda tutuyorum bu saçmalıklar yüzünden. Kripto ile acil ödeme yapmam gereken bir yer oluyor para TR borsasında olsa sadece TL çekmek için değil kripto transferi içinde 48 saat bekletiyor maalesef. Global borsaları kullanmanızı tavsiye ederim. Son birkaç aydır geldi bu kural da eskiden sadece hesabı ilk açtığında 48 saat bekletiyordu.

Cüzdanına gelen her transfer için açıklama yapmak ve 48 saat beklemek zorundasın. Soğuk cüzdanda tutuyorum bu saçmalıklar yüzünden. Kripto ile acil ödeme yapmam gereken bir yer oluyor para TR borsasında olsa sadece TL çekmek için değil kripto transferi içinde 48 saat bekletiyor maalesef. Global borsaları kullanmanızı tavsiye ederim. Son birkaç aydır geldi bu kural da eskiden sadece hesabı ilk açtığında 48 saat bekletiyordu.
Global borsalarda bu sorun yok değil mi anında dünyanın neresinde olursa olsun XM Global gibi yerler de olursa olsun anında gidiyor mu? Ayrıca soğuk cüzdanda tutulan USDT anında göndermek istesem ne gibi işlem yapılması gerekir? Yani, amaç burada saklamak mı? Transfer etmek istediğimizde bunu nasıl yapıyoruz mesela? Burada da sınırlar kalkıyor mu? Yoksa sadece korumak için mi tutuluyor buralarda?

Gece gece sinirlerim bozuldu ve USDT bakiyemi TRY birimine çevirdim. Hesabıma direkt geri yolladım. Biraz kesinti oldu belki ve bir daha bu platformun yanından bile geçmeyeceğim. Şimdi gidip altın Trade edip parayı kaybetsem bile canım acımaz.

Utanıyorum bu düzenden.
Artık her konuda global takılacağım.
Herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme: