Kayraa

Başarılı
Normalde buraya sormam fakat çok karışık cevaplar buldum, örnek olarak anlatayım başlık karışık gelebilir. Diyelim ki Binance'de 10X kaldıraç kullanarak bir işlem yaptık ve paramızın %10'unu o coine yatırdık, coin %11'lik bir düşüş gösterdi, benim koyduğum paranın hepsi gidecek. Ama benim ana param yani hesabımda USDT olarak duran param eskilebilir mi?

Cross girmediğin sürece coin anlık %5000 bile düşse ana kasaya bir şey olmaz. İzole modunu kullanın.

@409 Hocamın dediği gibi Cross yani ters işlem açmadığınız sürece ana paranız gitmez, sadece işlem açtığınız para gider. Ancak cross açarsanız hesabınız likidite olur ve batarsınız.

Normalde buraya sormam fakat çok karışık cevaplar buldum, örnek olarak anlatayım başlık karışık gelebilir. Diyelim ki Binance'de 10X kaldıraç kullanarak bir işlem yaptık ve paramızın %10'unu o coine yatırdık, coin %11'lik bir düşüş gösterdi, benim koyduğum paranın hepsi gidecek. Ama benim ana param yani hesabımda USDT olarak duran param eskilebilir mi?
Diyelim ki 500 dolarin var bunun 50 dolari ile 10x kaldiracli islem actin, eger %10 duserse sadece 50 dolar kaybedersin (o an o kadar zarar yazar). Geriye kalan paran durur.