Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Kablonet fiber.
- Makaleler
- 6
TurkNet'in kendi GigaFiber altyapisinin bulundugu yerde baska hicbir operatorun yuzune dahi bakmiyorum acikcasi.
TurkNet'in kendi GigaFiber altyapisinin bulundugu yerde baska hiçbir operatorun yuzune dahi bakmiyorum açıkçası.
Ben de aynı fikirdeyim, haksız rekabet gibi; fakat farklı düşüncede olanlar varmış
Memnun musunuz hocam ? Superonline kullanıyorum şuanda TT fiber geldi, taahhüt sonunda TurkNet geçmeyi planlıyordum ama Kablonet'te biraz düşündürüyor.
En ucuz olan. Yalnız Turkcell'in en ucuz olmasına bayağı şaşırdım.
12 aylık 800TL ydi diye hatırlıyorum.
Astronotarda 43
Üstün
Turkcell kendi altyapısında müşteri memnuniyetine çok önem veriyor, haliyle ucuz. Şaşırmanıza şaşırdım, genelde ev internetlerini ucuz yapıp telefon hatlarında fiyatları artırıyorlar çünkü, bu yıllardır böyle.En ucuz olan. Yalnız Turkcell in en ucuz olmasına baya şaşırdım.
1000 Mbps fiber 800 TL 12 ay boyunca. 100 Mbps + Tv+ paketi 700 TL. Ben 2.paketi aldım. 1000 Mbps bana fazla gibi geliyor.
Kendi yorumumu söylemem gerekirse ben modem ücreti falan filan dahil olan ve en az 12 ay boyu fiyat değişmeyeceğinden emin olduğum bir sağlayıcıya geçerdim.
Turkcell kendi altyapısında müşteri memnuniyetine çok önem veriyor, haliyle ucuz. Şaşırmanıza şaşırdım, genelde ev internetlerini ucuz yapıp telefon hatlarında fiyatları artırıyorlar çünkü, bu yıllardır böyle.
1000 Mbps fiber 800 TL 12 ay boyunca. 100 Mbps + TV+ paketi 700 TL. Ben 2.paketi aldım. 1000 Mbps bana fazla gibi geliyor.
Kendi yorumumu söylemem gerekirse ben modem ücreti falan filan dahil olan ve en az 12 ay boyu fiyat değişmeyeceğinden emin olduğum bir sağlayıcıya geçerdim.
Bence 1000'lik daha mantıklıymış hocam TV+ aradaki farkı kapatabilecek bir seçenek değil bence çok fazla alternatifi var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Sistem boştayken VIDEO_TDR_FAILURE (116) mavi ekran hatası
- Kanye West
-
-