Önceden 100 Mbps olan hızım gittikçe azalarak 65 Mbps'ye kadar düştü. TT altyapısındayım fakat TurkNet kullanıyorum. Bugün binamıza TT tarafından fiber kutusu bağlandı kablolar falan tüm katların girişine kadar çektiler. Ben bu kutudan nasıl en iyi şekilde faydalanabilirim? Ayrıca sanırım bağlanması için başvuru falan yapmak gerekiyormuş tam olarak anlamadım süreci bilen birisi yardım ederse sevinirim.
Şuanlık 2 kat bir fark var sanırım parasal olarak. Peki ben şuanda TürkNet'te kalmaya devam edersem internet hızım yeni kutu geldiği için 100 Mbps olur mu? Yani TürkNet bana bu yeni kutu ile hizmet verebilir mi? Yoksa ben TT geçmedim diye bu yeni kutudan faydalanamıyor muyum?
TurkNet ile de bu kutudan faydalanabilirsin. Türk nete başvuru yaparak önce VDSL aboneliğini sonlandırman gerekiyor. Ondan sonra tekrar fiber aboneliğigi için başvurman gerekiyor. Yani süreç biraz karmaşık ve o süre içerisinde bir hafta internetsiz kalabilirsin buna hazırlıklı ol.
TurkNet ile de bu kutudan faydalanabilirsin. Türk nete başvuru yaparak önce VDSL aboneliğini sonlandırman gerekiyor. Ondan sonra tekrar fiber aboneliğigi için başvurman gerekiyor. Yani süreç biraz karmaşık ve o süre içerisinde bir hafta internetsiz kalabilirsin buna hazırlıklı ol.
Peki 1 eve birden fazla abonelik yapılıyorsa interneti kendi evdeki başka birinin üzerine yaparım internet bağlandığı zaman eski aboneliğimi sonlandırırım bu şekilde olur mu? İnternetsiz kalmak istemiyorum da.
Dostum yardımı olur mu bilmiyorum. Geçen hafta fiber hat çektirdim. Millenicom üzerinden VDSL altyapıda idim. Türk Telekom fiber bağlandıktan sonra iptal ettim 1-2 gün hem fiber hem VDSL hat vardı evimde.
Dostum yardımı olur mu bilmiyorum. Geçen hafta fiber hat çektirdim. Millenicom üzerinden VDSL altyapıda idim. Türk Telekom fiber bağlandıktan sonra iptal ettim 1-2 gün hem fiber hem VDSL hat vardı evimde.
Tam emin değilim ama 1 haneye farklı sağlayacılardan birden fazla internet bağlatabiliyorsun fakat benim durumumda TürkNet'liyken aynı haneye tekrardan TürkNet aboneliği bağlayamıyorsun sanırım.
Tam emin değilim ama 1 haneye farklı sağlayacılardan birden fazla internet bağlatabiliyorsun fakat benim durumumda TurkNet'liyken aynı haneye tekrardan TurkNet aboneliği bağlayamıyorsun sanırım.