Utku92 Bilgin Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 4.015 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.339 Bugün 16:00 #11 Lilami dedi: O da çözüm değil ama en hızlı çözüm bu olur. Ya da LinkedIn'den CEO'ya yazmak. Genişletmek için tıkla... Ben CEO'ya yazdım, hemen iletişime geçtiler. Sonrasında bir şey olmadı, hem de 2 farklı CEO'ya yazdım.
Lilami dedi: O da çözüm değil ama en hızlı çözüm bu olur. Ya da LinkedIn'den CEO'ya yazmak. Genişletmek için tıkla... Ben CEO'ya yazdım, hemen iletişime geçtiler. Sonrasında bir şey olmadı, hem de 2 farklı CEO'ya yazdım.
MR Hubu Üstün Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 301 Beğeniler 192 Bugün 16:09 #12 İsterse fiber yan binanda olsun 1 binayı eksik bırakıyorlar bende biraz uğraştım gelmedi her şey hazır kablo kutu sadece kurulum kaldı ona rağmen olmadı sadece bakmak kalıyor.
İsterse fiber yan binanda olsun 1 binayı eksik bırakıyorlar bende biraz uğraştım gelmedi her şey hazır kablo kutu sadece kurulum kaldı ona rağmen olmadı sadece bakmak kalıyor.
KS KS yusfucuklar321 Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 367 Çözümler 2 Beğeniler 115 42 dakika önce #13 Toplam 8 daire var 3-4 daire dilekçe verse gelebilir mi?