Girer girmez karışıklığın içinde boğuldum, Google'ın gözünü seveyim bembeyaz ekran, arama çubuğu.
1715002073065.webp

Ben daha oluştur demeden bir anda yapay zeka kısmı bana inci tanesi dizisinin neden popüler olduğuyla alakalı umurumda olmaya bir açıklama yaptı.
Kendi kendine yapmaz. İlla ki bir butona tıklamışsınızdır.
Ya bu kadar da öneri veya ek kutulara gerek yok, insanın zekasıyla dalga geçiliyor gibi hissediyorum.
Ne alakası var ya?

Bing'in alışveris sekmesine tıklayıp çıkan sonuçlara bak bakalım.
Alışveriş sekmesinde iyi olduğunu söylemedim zaten, bu çok spesifik. Google'da bile kaç kişi alışveriş kullanıyordur Allah bilir.

Ben Reddit üzerinde arama yapıyorum genellikle. Veya ona benzer forum siteleri. Bing aradığım forum sitelerinin çoğusunu göstermiyor bile. Aynı aramayı Google ile yaptığım zaman Bing'e göre 10 kat daha fazla sonuç buluyorum.
Anahtar kelimelerin sonuna sadece reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.
Ayrıca konuda bahsettim zaten, Bing profesyonel makalelere ağırlık veriyor, yapısı bu.

Şu cümleyi gören de sanki Google kullanan 3-5 kişi kalmış da onlara söylüyorsunuz sanacak.
Spesifik bir anlam, öznel bir algı...

Eki Görüntüle 43782

Kendi kendine yapmaz. İllaki bir butona tıklamışsınızdır.

Ne alakası var ya?

Alışveriş sekmesinde iyi olduğunu söylemedim zaten, bu çok spesifik. Google'da bile kaç kişi alışveriş kullanıyordur Allah bilir.

Gayet alakası var, Google'da bu kadar öneriler olmadan da arama yapılabiliyor, insanların bir şeylerden anlam çıkarması kötü bir şey mi ya?

Kendi kendine yapmaz. İllaki bir butona tıklamışsınızdır.

Hayır, tıklamadım. Enter'a bastım o kadar.

Anahtar kelimelerin sonuna sadece reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.
Ayrıca konuda bahsettim zaten, Bing profesyonel makalelere ağırlık veriyor, yapısı bu.

Spesifik bir anlam, öznel bir algı...
Ben de öznel bir düşüncemi yazdım ama bana "ne alakası var ya?" dedin. :(

Sabah Gazetesi mi profesyonel? Yapmayın etmeyin. Akademik makale arıyorsanız Google Scholar var zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana sayfası kalabalıktan geçilmeyen bir arama motorunu kullanmam şahsen. Google’un o sade ekranı bin basar, hiç kusura bakmayın. Ha illa da Bing kullanacak varsa bir şey diyemem.
Abi kim Google'ın ana sayfasını kullanıyor ki?
Bing'in ana sayfası da sadeleştirilebiliyor keza. Fakat kalabalık diyelim, kim kullanıyor?
Ben tarayıcının ana sayfasını kullanıyorum.

Ben de öznel bir düşüncemi yazdım ama bana "ne alakası var ya?" dedin. :(
Bir şey demedim ki ya. Konuşuyoruz şurada. Yazı olduğu için sakinliğim geçmiyor olabilir. :/
Hayır, tıklamadım. Enter'a bastım o kadar.
Şöyle, sayfanın sağ tarafında zaten kendiliğinden çalışan bir widget var. Onu diyorsanız o kendi kendine Copilot'u aktif yapıyor. Ve ben çoğu zaman kullanırım da.
Ama sizin attığınız resimdeki gibi Copilot'un kendi sayfasına gitmesi için ek olarak butona tıklanması lazım.

Anahtar kelimelerin sonuna sadece Reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.

Profesyonel makale Microsoft Learn mı?
Arama sonucunda Bing sagda DWM diyor, solda Windows DWM.exe diyor. Daha duzgun içerik cikartmak icin Bing'in 40 firin ekmek yemesi lazim.

brave_Vcfsm7D1Af.webp

brave_W0zHFx9ix5.webp

Arama da gayet duzgun. Build diyorumsa kapali kaynak bir işletim sisteminin parcasini derleyecek halim yok ya.