Ana sayfası kalabalıktan geçilmeyen bir arama motorunu kullanmam şahsen. Google’un o sade ekranı bin basar, hiç kusura bakmayın. Ha illa da Bing kullanacak varsa bir şey diyemem.
Ben Reddit üzerinde arama yapıyorum genellikle. Veya ona benzer forum siteleri. Bing aradığım forum sitelerinin çoğusunu göstermiyor bile. Aynı aramayı Google ile yaptığım zaman Bing'e göre 10 kat daha fazla sonuç buluyorum.
Anahtar kelimelerin sonuna sadece reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.
Ayrıca konuda bahsettim zaten, Bing profesyonel makalelere ağırlık veriyor, yapısı bu.
Anahtar kelimelerin sonuna sadece reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.
Ayrıca konuda bahsettim zaten, Bing profesyonel makalelere ağırlık veriyor, yapısı bu.
Ana sayfası kalabalıktan geçilmeyen bir arama motorunu kullanmam şahsen. Google’un o sade ekranı bin basar, hiç kusura bakmayın. Ha illa da Bing kullanacak varsa bir şey diyemem.
Abi kim Google'ın ana sayfasını kullanıyor ki?
Bing'in ana sayfası da sadeleştirilebiliyor keza. Fakat kalabalık diyelim, kim kullanıyor?
Ben tarayıcının ana sayfasını kullanıyorum.
Şöyle, sayfanın sağ tarafında zaten kendiliğinden çalışan bir widget var. Onu diyorsanız o kendi kendine Copilot'u aktif yapıyor. Ve ben çoğu zaman kullanırım da.
Ama sizin attığınız resimdeki gibi Copilot'un kendi sayfasına gitmesi için ek olarak butona tıklanması lazım.
Anahtar kelimelerin sonuna sadece Reddit yazmanız yeterli. Reddit'ten sonuçlar getirir.
Profesyonel makale Microsoft Learn mı?
Arama sonucunda Bing sagda DWM diyor, solda Windows DWM.exe diyor. Daha duzgun içerik cikartmak icin Bing'in 40 firin ekmek yemesi lazim.
Arama da gayet duzgun. Build diyorumsa kapali kaynak bir işletim sisteminin parcasini derleyecek halim yok ya.