5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 13 Mayıs 2024 #41 aes dedi: Google da sonuçları sansürlüyor. Bu iş için en iyi arama motoru yandex gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Google'ın sansürünü görmedim +18 içerik hariç.
aes dedi: Google da sonuçları sansürlüyor. Bu iş için en iyi arama motoru yandex gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Google'ın sansürünü görmedim +18 içerik hariç.
Kitsu 6 Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 137 Beğeniler 118 13 Mayıs 2024 #42 Arama motoruna düzgünce aradığım şeyi yazmama rağmen istediğim şeyi bulamıyorum. Zaten Bing'in alışveriş kısmı rezalet. Copilot desen hiç bir işe yaramıyor. Microsoft Rewardsta puan kasarım diye kullanıyordum gına geldi artık.
Arama motoruna düzgünce aradığım şeyi yazmama rağmen istediğim şeyi bulamıyorum. Zaten Bing'in alışveriş kısmı rezalet. Copilot desen hiç bir işe yaramıyor. Microsoft Rewardsta puan kasarım diye kullanıyordum gına geldi artık.
A agg1401 Ziyaretçi 13 Mayıs 2024 #43 @yakarim Yandex kullanıyorum. Görselleri istediğim boyutta arıyorum. Türkçe içerik içinde kullanıyorum. Meselâ Firefox yazıp aratılacak dili seçip keyfime bakıyorum.
@yakarim Yandex kullanıyorum. Görselleri istediğim boyutta arıyorum. Türkçe içerik içinde kullanıyorum. Meselâ Firefox yazıp aratılacak dili seçip keyfime bakıyorum.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 14 Mayıs 2024 #44 agg1401 dedi: @yakarim Yandex kullanıyorum. Görselleri istediğim boyutta arıyorum. Türkçe içerik içinde kullanıyorum. Meselâ Firefox yazıp aratılacak dili seçip keyfime bakıyorum. Genişletmek için tıkla... 3. dünya ülkesinin arama motoru gibi geliyor Yandex. Rusya'dan bağımsız diyorum ki zaten Rusya 3. dünya ülkesi değil.
agg1401 dedi: @yakarim Yandex kullanıyorum. Görselleri istediğim boyutta arıyorum. Türkçe içerik içinde kullanıyorum. Meselâ Firefox yazıp aratılacak dili seçip keyfime bakıyorum. Genişletmek için tıkla... 3. dünya ülkesinin arama motoru gibi geliyor Yandex. Rusya'dan bağımsız diyorum ki zaten Rusya 3. dünya ülkesi değil.
Elma ısıran 71 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.855 Çözümler 20 Beğeniler 4.689 Yer Cupertino 14 Mayıs 2024 #45 Bing'in tek hoşuma giden tarafı görselliği. Arama sonuçları beni tatmin etmedi hiçbir zaman. Ama güzel gözüküyor.
Bing'in tek hoşuma giden tarafı görselliği. Arama sonuçları beni tatmin etmedi hiçbir zaman. Ama güzel gözüküyor.