Çünkü Microsoft dünyanın en vizyonsuz şirketi. Boş boş işlere yatırım yapıyorlar. Google gibi bir rakip varken Bing işine girilir mi mesela? Microsoft girer. Çünkü akılsız. Tüm girdikleri işlerden de yavaş yavaş çekiliyorlar. İçine girdikleri her sektörü kurutup hiç ediyorlar. Microsoft, çağdaş teknoloji dünyasının yüz karasıdır. Bu yüzyıla hiç yakışmayan bir şirkettir.

Ama iyiydi. Bir ara LoL RP veriyorlardı Baya almıştım.
Ya üstün körü eklenmiş. Güzel bir ödüllendirme yapılsa, insanlar Bing kullanır. Genelde büyük bankaların, zengin müşterileri yolunsun diye asla genel halkın alamayacağı mağazalardan indirim kuponu vermesi gibi oluyor. Gençsen ve paran yoksa uğraşırsın, ama genele bakarsan uğraşılacak şeyler değil.

Atıyorum Edge parola kısmında bir sulama gibi sistem var. Ağaç yaparsan galiba bir yere ağaç ekiyorlar. Bunu Ecosia gibi vakıfların yaptığı kadar etkili yapman, şeffaf şekilde paylaşman falan gerekiyor. Bir sürü paranız var, insanlara sadece kendi ürününü kullanmaları sayesinde dünyaya ağaç ekme fikri gayet güzel. Bunu yapabilirler mesela.

@Elma ısıran Microsoft nefretinizi bir yana koyarsanız Bing'in rekabette olması gayet iyi bir şey. Bing çok eskiden beri var. Edge tarayıcısı ile yatırımları arttı. GPT'de bunu desteklenmesini artırabilir. Rekabet olmazsa asıl Google gibi şirketlerin dayatmaları ile uğraşıp durursunuz.

O bitse bile kullanıcılar Edge'i açınca Chrome indirmekten caydırmak çok zor. Eşitlenen veri ve parola olayı basit kullanıcıda önemli. Bitwarden gibi şifre yöneticisi kullanmıyorlar. Bu yüzden ben varsayılan olarak Bing yerine Google gelmesini ve Bing'i de farklı şekilde pazarlamaları gerektiğine inanıyorum.

Mesela çok kullanmasam da arama kutusundaki puan veren şu sonuçlar gibi. Kullanıcıya alıştığı şey dışında bir şeyi dayatırsan, o şeye katkıdan çok zarar sağlıyorsun. Kullanıcıya Bing kullanırsan daha avantajlı olursunu başka yollarla tattırman gerekiyor.

Eki Görüntüle 130893
Google kısmı evet olabilir de yine de herkes Chrome indirir. Ben Bing’in sonuçlarını fena bulmuyorum şimdilik. Google’daki gibi hemen hepsiburada spamı gelmiyor.
Bence ödüller iyi zaten sürekli pop up vermiyor.

Ya üstün körü eklenmiş. Güzel bir ödüllendirme yapılsa, insanlar Bing kullanır. Genelde büyük bankaların, zengin müşterileri yolunsun diye asla genel halkın alamayacağı mağazalardan indirim kuponu vermesi gibi oluyor. Gençsen ve paran yoksa uğraşırsın, ama genele bakarsan uğraşılacak şeyler değil.

Atıyorum Edge parola kısmında bir sulama gibi sistem var. Ağaç yaparsan galiba bir yere ağaç ekiyorlar. Bunu Ecosia gibi vakıfların yaptığı kadar etkili yapman, şeffaf şekilde paylaşman falan gerekiyor. Bir sürü paranız var, insanlara sadece kendi ürününü kullanmaları sayesinde dünyaya ağaç ekme fikri gayet güzel. Bunu yapabilirler mesela.
Katılıyorum. Biraz sadeleştirme ile 10 numara tarayıcı. Bende dikey sekmeler için kullanıyorum.

Çünkü Microsoft dünyanın en vizyonsuz şirketi. Boş boş işlere yatırım yapıyorlar. Google gibi bir rakip varken Bing işine girilir mi mesela? Microsoft girer. Çünkü akılsız. Tüm girdikleri işlerden de yavaş yavaş çekiliyorlar. İçine girdikleri her sektörü kurutup hiç ediyorlar. Microsoft, çağdaş teknoloji dünyasının yüz karasıdır. Bu yüzyıla hiç yakışmayan bir şirkettir.

Bu da fanlık oluyor. Microsoft denen marka bugün dünyayı dizayn edenlerden. Ab yüzünden bir güncelleme geldi havayolları çöktü. Bing çok akıllı hareketti. Bugn GPT özgürce Bing altyapısıyla arıyor ve Microsoft öpen AI için fon veriyor. Copilot yapıyor. Belki GPT Copilot gibi araçlarla Bing Google ile rekabet eder. Xbox ayrı bir şey zaten orada bile önemliler. Oyun dünyasında devrim yaptılar ve kar ediyor. Office var üstüne. Gemini bugün tutmuyor çünkü Microsoft'un fon verdiği open AI güzel tuttu.

Bing hayranı biriyim bende anlamıyorum ödül veriyor ve derin arama özelliği var yapay zekâ var insanlar alışkanlıktan dolayı Google'dan kopamıyor çoğunluk varsayılan olarak ne geliyorsa direk onu kullanıyor Safari varsayılan olarak Bing ile gelseydi şu an bayağı pazar payı artmıştı.

@Elma ısıran Microsoft nefretinizi bir yana koyarsanız Bing'in rekabette olması gayet iyi bir şey. Bing çok eskiden beri var. Edge tarayıcısı ile yatırımları arttı. GPT'de bunu desteklenmesini artırabilir. Rekabet olmazsa asıl Google gibi şirketlerin dayatmaları ile uğraşıp durursunuz.
Edge çok güzel gerçekten. GPT entnegrasyonuyla Firefox güzel bir de Copilot ile Edge. Bugün Edge dışında doğru düzgün entegre eden gormüyorum. Ağaçla falan uğraşmıyor son kullanıcı.

Bing hayranı biriyim bende anlamıyorum ödül veriyor ve derin arama özelliği var yapay zekâ var insanlar alışkanlıktan dolayı Google'dan kopamıyor çoğunluk varsayılan olarak ne geliyorsa direk onu kullanıyor Safari varsayılan olarak Bing ile gelseydi şu an bayağı pazar payı artmıştı.
Google çok para veriyor işte.

Microsoft dünyanın en temel yazılımları olan Office'i üstelik kendi yazılımı olmasına rağmen parayla satmaya devam etsin. Bu vizyonsuzlukla çok yaşamazlar. Xbox'ın devrim yaptığı falan da yok. Her zaman Sony'nin arkasındadır.

Neden bedava versin? Copilot ekledi ofise yazılımlarına. Xbox Sony'nin arkasında değil bugün. Şirketlerin rekabeti popülerlik değil kazandıkları paralardır. Abonelik sistemlerini Microsoft getirdi ardından EA Ubisoft girdi baktı kullanıcının ilgisini çekiyor rakipte getirdi. Office temel yazılım da değil isteyen Google docs kullanır özel PC'sinde. Oyuncuların kaçı kullanıyor Office? İş yerleri de anlaşıyor Microsoft ile. Çok da yaşarlar Apple girebilir mi devlet dairelerine havayollarına yapay zekaya? Apple şov yaptı yararlandığı AI zaten Microsoft ve open AI ile var.

Şimdi AI özelliğini tekrar denedim gelişmiş.