Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
Yapay zeka çıktığından beri gerçek olan olaylara bile inanasımız gelmiyor. Ben bu çekilen yeni görüntüye inanmıyorum. Netanyahu kilolu biri aslında ama videoda zayıf ve yine yapay zeka ile yapılmış gibi geliyor.
İçtiğinde bardaktaki kahve azalmıyor ve okadar sıkmasına rağmen taşma yok. Yine yapay zeka gibi.
Hellmonger
Becerikli
Bu işlerden anlamam ama görüntü hiç doğal durmuyor.
- Makaleler
- 2
Aynen yapay zeka.
Çok çelişkili bir video. Netanyahu’nun elinde tuttuğu kahve ağzına kadar dolu olmasına rağmen özgürce hareket ettiriliyor ve hiçbir damla dahi dökülmüyor. Devamında büyük bir yudum alıyor ama doluluk hiç azalmıyor. Kasadaki tarihte 2024 yazıyor. Bazı karşılaştırmalar yapılıyor (aşağıya görsellerini bırakırım). Bu karşılaştırmalar, Netanyahu’nun maskelenmiş bir dublör olarak karşımıza çıkma ihtimalini doğuruyor. Elini cebine koyarken mont bir anda ileriye doğru geliyor ve çok garip bir görüntü oluşuyor; bu arada gerçekte asla yaşanamayacak bir durum. Daha birkaç çelişki ve farklı iddia da var ama iddia olmayan şeyleri burada sıraladım.
Ayrıca bu video, kamuoyuyla paylaşılmayan gelişmiş bir yapay zekâ sürümüyle üretilmiş olabilir. Ya da videonun bazı kısımları gerçek, bazı kısımları yapay olabilir. Bu adamlar her imkana sahipler; hemen inanmayın.
@Umut000 Dostum, senin dahiyane tavırların iyi hoş da yazdıklarımı çürütmeden o ifadeyi bırakman seni küçük düşürüyor, bilgin olsun.
Teknoloji vesaire çok gelişti. Yaşadığına nasıl inanırım bilmiyorum. Ama canlı bir açıklama olsa inanılır belki.
Xbox 360E
Üstün
Garip ki güncel resimlere bakınca adam aynısı, siz hemen bir şey inanacaksanız inanmadan önce araştırın derim.Çok çelişkili bir video. Netanyahu’nun elinde tuttuğu kahve ağzına kadar dolu olmasına rağmen özgürce hareket ettiriliyor ve hiçbir damla dahi dökülmüyor. Devamında büyük bir yudum alıyor ama doluluk hiç azalmıyor. Kasadaki tarihte 2024 yazıyor. Bazı karşılaştırmalar yapılıyor (aşağıya görsellerini bırakırım). Bu karşılaştırmalar, Netanyahu’nun maskelenmiş bir dublör olarak karşımıza çıkma ihtimalini doğuruyor. Elini cebine koyarken mont bir anda ileriye doğru geliyor ve çok garip bir görüntü oluşuyor; bu arada gerçekte asla yaşanamayacak bir durum. Daha birkaç çelişki ve farklı iddia da var ama iddia olmayan şeyleri burada sıraladım.
Ayrıca bu video, kamuoyuyla paylaşılmayan gelişmiş bir yapay zekâ sürümüyle üretilmiş olabilir. Ya da videonun bazı kısımları gerçek, bazı kısımları yapay olabilir. Bu adamlar her imkana sahipler; hemen inanmayın.
@Umut000 Dostum, senin dahiyane tavırların iyi hoş da yazdıklarımı çürütmeden o ifadeyi bırakman seni küçük düşürüyor, bilgin olsun.
Karşılaştır bakalım, adam tıpatıp aynısı. Kulağı, burnu, gözü, burnu halen aynı. Alın da öyle, eski resimlere bakmayın, bu videoda anlaşılan, ışıklandırmadan kaynaklı kötü çıkmış ve yıkanmamış gibi.
Garip ki güncel resimlere bakınca adam aynısı, siz hemen bir şey inanacaksanız inanmadan önce araştırın derim.
Eki Görüntüle 233304
Karşılaştır bakalım, adam tıpatıp aynısı. Kulağı, burnu, gözü, burnu halen aynı. Alın da öyle, eski resimlere bakmayın, bu videoda anlaşılan, ışıklandırmadan kaynaklı kötü çıkmış ve yıkanmamış gibi.
Yüz genişliği bile aynı değil ama hadi orasını geçiyorum dostum senin dediğin gibi olsun, görsellerden önce bahsettiğim detayları da açıkla lütfen.
Yüz genişliği bile aynı değil ama hadi orasını geçiyorum dostum senin dediğin gibi olsun, görsellerden önce bahsettiğim detayları da açıkla lütfen.
Bana göre resimlerde kendisinin kilosu var. Ama videoda zayıf gibi.
Xbox 360E
Üstün
Ben de ağzına kadar dolu olan bardakları özgürce hareket ettirebiliyorum, yani burada problem nedir? Diğerine gelirsek video kesildiği için net açıklamam zor; içiyormuş gibi davranmış olabilir ya da ufak bir damla içti, sıcak gelince. Yani neyi açıklamam gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-