Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Evet, guvenilir. Arkadasim Bi'öğrenci sayesinde 500 TL'lik indirimle telefon aldi. Sorun yasanmadi.
Hocam zaten internette attığın adımda veri veriyorsun. Gerekli güvenlik önemlerini aldığın müddetçe istediğin kadar veri ver, bir şey olmaz.
emilbreivik
Uzman
Daha önce bu site üzerinden kod olarak bir kampanyaya katıldım ama hangi kampanya hatırlamıyorum. Şimdi konusu açılınca tekrardan baktım da, öğrencilere özel S Spor Plus üyeliği %50 indirimle yıllık 899 TL'ye geliyor ama değer mi bilmiyorum.
Ama öğrenciyseniz eğer kesinlikle kullanılır. Ben kullandığım zaman hiçbir sorun yaşamamıştım, şu anda sorun olacağını hiç sanmıyorum. Kullanan sayısı oldukça fazla.
Ama öğrenciyseniz eğer kesinlikle kullanılır. Ben kullandığım zaman hiçbir sorun yaşamamıştım, şu anda sorun olacağını hiç sanmıyorum. Kullanan sayısı oldukça fazla.
Stardew Valley
Deneyimli
Mesele o değil. Arkasında bir vakıf vs. yoksa böyle bir işe neden kalkıştıkları, gelir modellerinin ne olduğu.Hocam zaten internette attığın adımda veri veriyorsun. Gerekli güvenlik önemlerini aldığın müddetçe istediğin kadar veri ver, bir şey olmaz.
cemkaraca
Yetkin
ITÜ ARI TEKNOKENT'i ve Beren Akdeniz'i araştırın derim o halde size.Mesele o değil. Arkasında bir vakıf vs. yoksa böyle bir işe neden kalkıştıkları, gelir modellerinin ne olduğu.