Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilker simsek

Çalışkan
Öncellikle selam herkese.

Dün gece bilgisayarımın BIOS versiyonunu 3057 sürümünden 3278 beta sürümüne EZ Flash yöntemi ile güncelledim. Güncelledikten sonra birkaç defa kapatıp açtım bilgisayarı bir sorun olmuş mu diye her şey normaldi.

Bugün RDR2 girdim ve girdikten sonra 3-5 dakika içerisinde hiçbir hata vermeden oyundan attı daha sonra farklı oyunlarda da denedim (Sea of Thieves, rematch) aynı problemi o oyunlarda da yaşadım. BIOS'u güncellemeden önce eski versiyonunda hiçbir hata almıyordum oyunlarda, güncelledikten sonra ortaya çıktı bu sorunlar.

Oyuna giriyorum 3-5 dakika içerisinde hiçbir hata vermeden oyundan atıyor veya oyun takılı kalıyor arkada sesleri geliyor sonradan o sesler de gidiyor ve donuyor.
Çözümü için yardımcı olursanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar kusura bakmayın işlerden dolayı bilgisayar başına geçemedim o yüzden yazamadım.
Bugün ekran kartı sürücümün bir alt sürümde olduğunu gördüm ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim.
Sürücüyü güncelledikten sonra oyunlardan atma sorunu çözüldü stres testine de soktum ekran kartını güncelledikten sonra bir sorun oluşmadı.
Yine de yardımlarınız için teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
Masaüstü.
ASUS Prime B650 M-K
Ryzen 5 7600X.
Artics Liquid Freezer III.
ASUS Dual RTX 4070 Ti super
Patriot Viper Venom 2x16.
Hocam bende laptop sandım. Biosu daha kolay bulabilmem için seri numaranızı bana yollayabilirmisiniz. Merak etmeyin seri numarası ile sadece garanti sorgulatabiliyosunuz.

Powershelli yönetici başlatarak bu komudu yazın çıkan çıktıyı bana yollayın.
Kod:
Get-WmiObject win32_baseboard | Select-Object SerialNumber

Öncellikle selam herkese.

Dün gece bilgisayarımın BIOS versiyonunu 3057 sürümünden 3278 beta sürümüne EZ Flash yöntemi ile güncelledim. Güncelledikten sonra birkaç defa kapatıp açtım bilgisayarı bir sorun olmuş mu diye her şey normaldi.

Bugün RDR2 girdim ve girdikten sonra 3-5 dakika içerisinde hiçbir hata vermeden oyundan attı daha sonra farklı oyunlarda da denedim (Sea of Thieves, rematch) aynı problemi o oyunlarda da yaşadım. BIOS'u güncellemeden önce eski versiyonunda hiçbir hata almıyordum oyunlarda, güncelledikten sonra ortaya çıktı bu sorunlar.

Oyuna giriyorum 3-5 dakika içerisinde hiçbir hata vermeden oyundan atıyor veya oyun takılı kalıyor arkada sesleri geliyor sonradan o sesler de gidiyor ve donuyor.
Çözümü için yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Sosyaller.

Bir alt sürüme dönün.

İNDİR
İndir butonuna tıklayarak BIOSunuzun daha önceki sürümüne ulaşabilirsiniz. Flashlarken bazı rehberler izleyin. Unutmayın bütün sorumluluk size ait. Eğer sorununuz hala çözülemezse bana iletişime geçerek BIOSunuzu modlayabilirim.

Verdiğiniz bilgiler arasında kararsız kaldım ve ASUS destek sayfasına yazdım onlardan gelecek haberi beklesem daha iyi olacak gibi geliyor bana yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Verdiğiniz bilgiler arasında kararsız kaldım ve ASUS destek sayfasına yazdım onlardan gelecek haberi beklesem daha iyi olacak gibi geliyor bana yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kurduğunuz beta BIOS'un bir altında normal sürümü vardır, eski BIOS'a dönmeyin sadece bir sürüm düşürün.