BIOS flashback sonrası sistem açılmıyor

2.el aldım alıcıya ulaşamam. Hocam sizde konuyu baştan okusaydınız keşke.

tüm parçaları söküp bu şekilde de sonuca ulaşamazsanız mecbur programlayıcı kullancaksınız

tüm parçaları söküp bu şekilde de sonuca ulaşamazsanız mecbur programlayıcı kullancaksınız
edge olan model var bir de ?
son çare bunu deneyin bakalım.

Son düzenleme:
İstanbul'da yaşıyorsan yardımcı olabilirim uygun bir zamanda.

Hocam İstanbul Esenyurttayım ve şu günlerde epey boş vaktim var.

Hocalarım son durum olarak yetkili servise verdim artık ne kadar ücret çıkarsa yaptıracağım.

Son düzenleme:
Hocam İstanbul Esenyurttayım ve şu günlerde epey boş vaktim var.

Hocalarım son durum olarak yetkili servise verdim artık ne kadar ücret çıkarsa yaptıracağım.
En iyisini yapmışsınız eğer bios flashback çalışmıyor programlayıcı da gömüyorsa çip değişimi yapabilirler.Ya da ürün değişimi de olabilir.

En iyisini yapmışsınız eğer BIOS flashback çalışmıyor programlayıcı da gömüyorsa çip değişimi yapabilirler. Ya da ürün değişimi de olabilir.

Az evvel mesaj geldi BIOS Update 1000TL +KDV yazıp başka bir sorun olursa bilgilendireceklermiş.

BIOS çip değişecek ancak otomatik mesaj olduğundan öyle yazdılar herhalde yoksa çok kazık gibi geldi.

Az evvel mesaj geldi BIOS Update 1000TL +KDV yazıp başka bir sorun olursa bilgilendireceklermiş.

BIOS çip değişecek ancak otomatik mesaj olduğundan öyle yazdılar herhalde yoksa çok kazık gibi geldi.
Ne dedim ben flashback çalışmıyorsa çip gitmiş demektir. Çünkü bios flashback özelliğinin o esnada elektrik kesintisi olsa bile anakartı kurtarması lazım.
Keşke ürün değişimi şansınız olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…