B 52 Stratofortress
Deneyimli
Çok az şey insanı BIOS güncelleme işlemi kadar strese sokabilir. Ya elektrik kesintisi olursa? Ya USB bellek bozulursa? Ya bir hata olursa? Şeklinde bitmeyen stres dolu düşüncelere kapılınan andır.
BIOS Flashback desteği olmasına rağmen bu stres yerleşmiş bir şey olsa gerek, gitmiyor.BIOS programcıları, BIOS recovery destekli anakartlar gruptan ayrıldı.
En fazla cihazın açılmaz. Sonra da BIOS'u kurtarmak için programcı ile uğraşırsın. Olmadı programcısı olan güvenilir birine gidersin. Ben BIOS güncellerken kalpten gidecek gibi olanları Instagram'da da görüyorum. Aslında uçması sanıldığı kadar çözülemez bir durum değil.BIOS Flashback desteği olmasına rağmen bu stres yerleşmiş bir şey olsa gerek, gitmiyor.
Hocam başlı başına ek bir stres sebebi sundunuz, teşekkürler.En fazla cihazın açılmaz. Sonra da BIOS'u kurtarmak için programcı ile uğraşırsın. Olmadı programcısı olan güvenilir birine gidersin. Ben BIOS güncellerken kalpten gidecek gibi olanları Instagram'da da görüyorum. Aslında uçması sanıldığı kadar çözülemez bir durum değil.
O sırada 2013 yılı çıkışlı anakart ile ben.BIOS programcıları, BIOS recovery destekli anakart ve laptoplar gruptan ayrıldı.
Eki Görüntüle 195086
Programcıya muhtaçsın. Ya da boş ver bozulsun. Anakartı yenilersin.
Dizüstü bilgisayar alışkanlığı olsa gerek ihtiyaç duymuyorum.Siz hala BIOS Update için USB mi kullanıyorsunuz?parası olan UPS alıp keyfine bakar, USB kullanmadan doğrudan sabit diskten günceller.
Eski alışkanlıklar diyelim.Siz hala BIOS Update için USB mi kullanıyorsunuz?parası olan UPS alıp keyfine bakar, USB kullanmadan doğrudan sabit diskten günceller.