Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet normal ASUS Prime H610M-D D4 anakarttada BIOS güncelleme yaptığım da kendi kendine reset atmıştı normal bu durum. Sürüm kontrol ettiğinde güncellenmiş ise sorun yok demektir.
muhammet58
Uzman
Normal olmalı diye düşünüyorum çünkü normal sistem güncellemelerinde bile oluyor bu durum. Kafaya takılacak bir şey yoktur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben bir şey merak ettim. Tam bir bilgim yok: BIOS güncellerken PC bir anda kapandı ve açıldı, sonrasında güncellendi. Bu olay normal mi? Başka videolarda görmedim, kimse bilgi vermedi.
Güncellemeyi tamamlamak için yapmış olabilir. Eğer cihazınızda bir sorun yoksa sorun yok.
Garanti sonrası kimse kalkıp neden getirmedin veya aramadın demesinler diye.
Tam yap dediğimde yaptı.
Güncellemeyi tamamlamak için yapmış olabilir. Eğer cihazınızda bir sorun yoksa sorun yok.
Tam yap dediğimde yaptı.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Garanti sonrası kimse kalkıp neden getirmedin veya aramdın demesinler diye.
Tam yap dediğimde yaptı.
Güncelleme sonunda "işlem başarılı" tarzında mesaj gördünüz mü?
Güncelleme esnasında herhangi bir elektrik kesintisi olmamışsa sıkıntı olacağını sanmam. Normal şekilde açıldı mı? Sistem.
Evet açıldı. Güncellemesini yaptı ama flash takıp güncellemeyi yap dedim. Bir saniye sonra sistem kapandı ve indirmeye başladı.
Evet, yeniden başlatılacak dedi.
Güncelleme sonunda "işlem başarılı" tarzında mesaj gördünüz mü?
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Evet açıldı güncellemesini yaptı ama flash takıp güncellemeyi yap dedim bir saniye sonra sistem kapandı ve indirmeye başladı.
Sorun yok, BIOS kendini güncelleme moduna almıştır.
Sorun yok, güncellemr moduna almıştır BIOS kendini.
Bir sorun olmaz yani.