3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 5 Haziran 2024 #1 TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniyeliğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım?
TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniyeliğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.510 Çözümler 70 Beğeniler 5.465 Yer Haddonfield, Illinois 5 Haziran 2024 #31 3586 dedi: TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniyeliğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam ciddili soruyorum senin bu bahtsızlık şaka mı? Artı 0 Eksi
3586 dedi: TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniyeliğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam ciddili soruyorum senin bu bahtsızlık şaka mı?
7 7070 Deneyimli Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 302 Çözümler 10 Beğeniler 187 5 Haziran 2024 #32 3586 dedi: TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniye liğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kötü şans hep sizi buluyor. Artı 0 Eksi
3586 dedi: TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniye liğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kötü şans hep sizi buluyor.
KS KS 3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 5 Haziran 2024 #33 Uyuyan Sincap dedi: İfşalandık diyeceğini hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş PC açılmıyor ne ifşası. Michael MYERS dedi: Hocam ciddili soruyorum senin bu bahtsızlık şaka mı? Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam. AHT dedi: Anladığım kadarıyla Anakartınızın Backup BIOS'u yok. Bu durumda yapmanız gereken bir EEPROM BIOS flasher cihazı bulup anakartınızın M_BIOS isimli çipine BIOS'u yazdırmak. Eki Görüntüle 53759 Genişletmek için tıkla... Ben tamirciye vereyim hocam uğraşılmaz bununla. Artı 0 Eksi
Uyuyan Sincap dedi: İfşalandık diyeceğini hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş PC açılmıyor ne ifşası. Michael MYERS dedi: Hocam ciddili soruyorum senin bu bahtsızlık şaka mı? Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam. AHT dedi: Anladığım kadarıyla Anakartınızın Backup BIOS'u yok. Bu durumda yapmanız gereken bir EEPROM BIOS flasher cihazı bulup anakartınızın M_BIOS isimli çipine BIOS'u yazdırmak. Eki Görüntüle 53759 Genişletmek için tıkla... Ben tamirciye vereyim hocam uğraşılmaz bununla.