Detaylar
Kim cevapladı?TOKİ genelinde tüm elektrikler 10 saniyeliğine kesildi ve ben o sırada BIOS güncellemesi yapıyordum. PC şu an açılmıyor ne yapmam lazım?
Geçmiş olsun BIOS tekrar yazılmalı. Dual-BIOS olsa kurtarırdı.
Bizim buradaki abi bana 500'e kitlemeye çalışır bakarım fiyatı düşürebilirsem orada yaptırırım.BIOS yazdırması esnasında gerçekleşen sorun sonucunda benim de BIOS ölmüştü. İstanbul’da bir yere yolladım, sağolsunlar hallettiler. 250₺ ücret ödemişlerdi.
mercha
Yetkin
Dolandırıcı abiler beceremez o işiArkadaşım GTA 5 indirmesi yarıda kaldı diye sızlanıyor bizim BIOS gitti.
Bizim dolandırıcı abiye götüreyim ucuz fiyata yaptırırım ben. Ne kadar tutar tahminen?
xalvorath
Yetkin
Naçizane tavsiyem bu 3 IQ anakart ile uğraşmaman olur, sana temizinden güzel mümkünse mATX olmayan bir anakart çekelim.
mercha
Yetkin
Bu platformda yeni bir anakarta gerek yok bence.Naçizane tavsiyem bu 3 IQ anakart ile uğraşmaman olur, sana temizinden güzel mümkünse mATX olmayan bir anakart çekelim.
xalvorath
Yetkin
Aynı anakartı kullanıyorum ve bu eleman da çok sıkıntı var, düzgün performans verdiğinde inanmıyorum.
Çekelim hocam para biriksin konusunu açayımNaçizane tavsiyem bu 3 IQ anakart ile uğraşmaman olur, sana temizinden güzel mümkünse mATX olmayan bir anakart çekelim.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-