Teknopatici

Becerikli
X870E Aorus Pro X3D Ice model anakartım var.

İnternet paket kaybı yaşıyorum.

Kablom bu.

Modem Türkcell'in verdiği modem: HG8245X6-10

1000/50 Mbps hız.

@iamnoobhas hocam ne diyorsunuz?

Kablonuz veya Anakartınız oldukça kaliteli bunları kontrol ettiğinizi varsayıyorum. Büyük ihtimalle ya modemlik ya da altyapılık bir problem mevcuttur. Başka bir modem ile superonline kullanıcı adı ve şifreyi kırarak, mac cloning yaparak denediniz mi interneti hiç? bir de bu olay hem wifi de hem de ethernet kablosuyla mı oluyor? Veya GoodByeDpi gibi ürünler kullanıyor musunuz?

X870E Aorus Pro X3D Ice model anakartım var.

İnternet paket kaybı yaşıyorum.

Kablom bu.

Modem Türkcell'in verdiği modem: HG8245X6-10

1000/50 Mbps hız.

@iamnoobhas hocam ne diyorsunuz?
Ping -t 192.168.1.1 eğer donanımında arıza varsa burada gözükür. Bir bu testi yap bakalım.

Eğer sorun yoksa ping -t 8.8.8.8 yapıp Google DNS'ine ping at. Eğer sorun burdaysa altyapında sorun vardır.

Kablonuz veya Anakartınız oldukça kaliteli bunları kontrol ettiğinizi varsayıyorum. Büyük ihtimalle ya modemlik ya da altyapılık bir problem mevcuttur. Başka bir modem ile superonline kullanıcı adı ve şifreyi kırarak, mac cloning yaparak denediniz mi interneti hiç? bir de bu olay hem wifi de hem de ethernet kablosuyla mı oluyor? Veya GoodByeDpi gibi ürünler kullanıyor musunuz?
Parayı yeni buldum hocam modem lazımsa alabiliriz.d.

Altyapıya yapacak bir şey yok tek fiber bunda var şu an adreste.

Turknet gelirse alacağım 2 internet olsun sorun değil.
Hangisi iyiyse ben kullanırım.

Parayı yeni buldum hocam modem lazımsa alabiliriz. D

Altyapıya yapacak bir şey yok tek fiber bunda var şu an adreste.

TurkNet gelirse alacağım 2 internet olsun sorun değil.
Hangisi iyiyse ben kullanırım.

Keenetic Hopper AX3000 alabilirsiniz modem almak istiyorsanız. Kullanıcı adı ve şifreyi kırar, direkt verir size Superonline'den alamazsınız. MAC adresi de modem üzerinde yazıyordur, onu da yazar kullanırsınız. Ama Superonline'nin size ONT cihazıyla hizmet veriyor olması gerekir.

Yani ihtiyaç varsa alabilirim bu mudur ? En mantıklı modem tercihi ?

Bilmiyorum superonline nasıl veriyor da işte arada packet loss çok oluyor oyunda anlık donmalar gibi ışınlanmalar yaşatıyor.

Yani ihtiyaç varsa alabilirim bu mudur ? En mantıklı modem tercihi ?

Bilmiyorum superonline nasıl veriyor da işte arada packet loss çok oluyor oyunda anlık donmalar gibi ışınlanmalar yaşatıyor.
Ben sana uygun fiyatlı bir şey önerdim yoksa 15 bin TL lik modemde önerebilirdim. Kendimde o modeli kullanıyorum. Attığım.