Şimdilik yeni telefon alana kadar telefonun arkasına takmalık bir soğutucu bakıyorum. Ancak gerçekten de soğutma işini yapıyor mu yoksa palavra mı? Varsa ucuz öneri yapabilir misiniz?
Normal kullanımda bile dokunamayacak durumda oluyor. (Telefon arası açık, onun da etkisi var)

İyi olanları gerçekten soğutur ama kontrol edemediğiniz durumlar hala var. Bazı telefonlar işlemcinin kendisinden de ölçüm yapıyorsa soğutucu taksanız da termal throttling yaşayabilirsiniz. Tavsiyem telefonda oyun oynamamanız yönünde olacaktır.

Şimdilik yeni telefon alana kadar telefonun arkasına takmalık bir soğutucu bakıyorum. Ancak gerçekten de soğutma işini yapıyor mu yoksa palavra mı? Varsa ucuz öneri yapabilir misiniz?
Normal kullanımda bile dokunamayacak durumda oluyor. (telefon arası açık, onun da etkisi var)

İşe yarıyor, ben şarja takınca kullanıyorum.

İyi olanları gerçekten soğutur ama kontrol edemediğiniz durumlar hala var. Bazı telefonlar işlemcinin kendisinden de ölçüm yapıyorsa soğutucu taksanız da termal throttling yaşayabilirsiniz. Tavsiyem telefonda oyun oynamamanız yönünde olacaktır.
Clash Royale oynuyorum onda bile telefon tutulamayacak seviyede oluyor.
Ucuz Trendyol'da satılanların dışında kalitelileri işe yarar.
Kaliteli dediğiniz ürünler nelerdir? Linkleme şansınız var mı?

PUBG, Fortnite veya Call of Duty ağır oyunları istersen reaktör soğutması bağla yine ısınır. Bilgisayar değil ki bu.

Normal kullanımda bile dokunamayacak durumda oluyor. (Telefon arası açık, onun da etkisi var)
Evet işe yarıyor da arkası plastik ise çok fazla işe yaramaz. Poco x3 kullanırken takıyordum sabit FPS olmasına yarıyordu fakat elimin değdiği kısımlar hala sıcak idi.

Evet işe yarıyor da arkası plastik ise çok fazla işe yaramaz. POCO X3 kullanırken takıyordum sabit FPS olmasına yarıyordu fakat elimin değdiği kısımlar hala sıcak idi.

Evet peltier olmayanlar hiçbir işe yaramaz.

Memo CX07 var. Buz gibi yapıyor ve belli sıcaklığı koruyor. Daha basit ucuz modelleri tavsiye etmem. Soğutmuyorlar çünkü.

CX07 çok fpdir öneririm güncel olarak kullanıyorum. Aşırı şekilde işe yarıyor. En azından iphonelerde çok iyi bir performans artışı görülür. Arka cam ile anakart arasında ek plastik kapak var diğer telefon modellerinde. Yine de performans artışı sağlar ancak oranlama yapıldığında iphonelerdeki kadar olmaz.