Detaylar
Kim cevapladı?Sanki oraya su kaçmış gibi gözüküyor. Kuru bir bezle temizleyip deneyin. Ayrıca neden kılıfa 900 TL verdiniz ki...
Dünya'da takılması daha kolay bir şey yoktur herhalde telefona kılıftan başka.
Sanki oraya su kaçmış gibi gözüküyor. Kuru bir bezle temizleyip deneyin. Ayrıca neden kılıfa 900 TL verdiniz ki...
Dünya'da takılması daha kolay bir şey yoktur herhalde telefona kılıftan başka.
Su değil çok iyi kuruttum. 900 TL vererek büyük hata yaptım galiba t*****a mağazasından aldım. Çok pişmanım. Sert plastik polikarbonat kılıf. P**o marka. Markayı söyleyip iş almayayım. Takarken kılıfın kendisi beyaz beyaz çiziliyor...
Pudra yok.
Teknosa mağazasının Preo ürününden bahsediyorsunuz. Deneyim paylaşıyorsunuz, çekinmenize gerek yok. Dendiği gibi pudra deneyin en kötü.
Teknosa mağazasının Preo ürününden bahsediyorsunuz. Deneyim paylaşıyorsunuz, çekinmenize gerek yok. Dendiği gibi pudra deneyin en kötü.
Pudra yok işte. Bu arada flash açarken beyaz beyaz lekeler yapıyor o taraf ama su vs yok. Sorun kılıfın kendisinden bence. Fatura olmadan bir şey yaparlar mı? Sistemden çıkar mı?
Stormweaver
Uzman
Teknosa büyük ihtimalle telefon numaranızı alıp sisteme kaydetmiştir. En iyisi gidip sormanız; en kötü ihtimalle oradan öğrenirsiniz.Pudra yok işte. Bu arada flash açarken beyaz beyaz lekeler yapıyor o taraf ama su vs yok. Sorun kılıfın kendisinden bence. Fatura olmadan bir şey yaparlar mı? Sistemden çıkar mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-