Yer
Haddonfield, Illinois
BIOS'u güncelledim, şu anda Afterburner'da bilgilerin hepsi 0 olarak gözüküyor. Adrenaline üzerinden baktığımda bir sıkıntı yok, ekran kartının her haltını görebiliyorum.

BIOS güncellenince iGPU açıldı onu kapattım düzelmedi, Afterburner'i silip en güncel sürümü yeniden yükledim hâlâ aynı.

1783269191422.webp

1783269221620.webp

• Ryzen 5 9600X
  • RX 9070 XT

Güncellediğim BIOS sürümü.

Bu arada önemli mi bilmiyorum ama oyunda GPU kullanımı gözüküyor. Bilgi izleme kısmında GPU Sıcaklığı ayarı gözükmüyor dolayısıyla açamıyorum.

1783269837411.webp

Son düzenleme:
DDU ile silip yeniden driver 'ı kurun. DDU ile silmeden önce Afterburner ve RTSS'i silip eski verileri tutmayı önerdiğinde hayır deyin. Daha sonra DDU ile GPU driverı silip yeniden temiz kurun. Driverı önceden indirin, internet bağlı değilken manuel yükleyin.

Ben denetim masasından değil de üçüncü parti bir program ile kaldırıyorum programları.

Bunun nedeni iGPU'yu birincil GPU olarak algıladı, siz kapatsanız da harici GPU 9070 XT yi görmedi.

DDU ile silip yeniden driver 'ı kurun. DDU ile silmeden önce Afterburner ve RTSS'i silip eski verileri tutmayı önerdiğinde hayır deyin. Daha sonra DDU ile GPU driverı silip yeniden temiz kurun. Driverı önceden indirin, internet bağlı değilken manuel yükleyin.

Ben denetim masasından değil de üçüncü parti bir program ile kaldırıyorum programları.
Sürücü konusunda hiç sorun yaşamadım, silip tekrar yükleyip sistemin keyfini kaçırmak istemiyorum. Ama başka çözüm gelmezse deneyip bilgilendiririm hocam.

Sürücü konusunda hiç sorun yaşamadım, silip tekrar yükleyip sistemin keyfini kaçırmak istemiyorum. Ama başka çözüm gelmezse deneyip bilgilendiririm hocam.

Afterburner’da Settings → General → Master graphics processor selection kısmı varsa 9070 XT’yi seç ya da orada primary / secondary gibi bir seçenek varsa bakabilirsiniz.

Sorun bu hocam, başka yerde arama. 9070 XT'yi birincil olarak görmüyor.

Afterburner’da Settings → General → Master graphics processor selection kısmı varsa 9070 XT’yi seç ya da orada primary / secondary gibi bir seçenek varsa bakabilirsiniz.

Sorun bu hocam, başka yerde arama. 9070 XT'yi birincil olarak görmüyor.
Sadece ekran kartım gözüküyor, iGPU gözükmüyor.
1783271032424.webp