İyi akşamlar arkadaşlar. Ben bugün BIOS update yaptım fakat sonrasında Realtek Audio Console'u açtığımda bir saniye açılıp hemen kapanıyor. Üstüne üstlük kulaklık gidip gelme yaşıyor. Kırmızı ikon çıkıyor sesin orada. Arada sırada geliyor, bazen de gidiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Destek yazan yere tıklayın. Sonra live update kısmından tara yapınca güncellemeleri görürsünüz. Gerekli olanları güncelleme yapar sınız.Deneyeyim bir hocam yazarım.
MSI Center kurdum ne yapmam gerekiyor şuanda?
Eki Görüntüle 173748
Dxdiag'da böyle gösteriyor
Güncellemeyi yaptım yeniden başlatacağım bilgisayarı durumu söylerim.Destek yazan yere tıklayın. Sonra live update kısmından tara yapınca güncellemeleri görürsünüz. Gerekli olanları güncelleme yapar sınız.
Eki Görüntüle 173753
@rcp24 hocam yine aynı sonuç değişmedi.
Bu görsel BIOS değil.
Hocam benim şuanda ne yapmam lazım?
https://tr.msi.com/Motherboard/A320M-A-PRO/support#driver, buradaki sürücü de kurmayı dene.
Hocam bunu da yaptım olmadı Windows 10 64 Bit kullanıyorum seçip ses driverine bastım indirdim ikisini de kurdum yine aynı.
Anladım, bence kartı servise ver.Hocam bunu da yaptım olmadı Windows 10 64 Bit kullanıyorum seçip ses driverine bastım indirdim ikisini de kurdum yine aynı.
Hocam anakartım eski zaten bir de alalı 5 yıl oldu pek gerek olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bide en fazla bir sene içerisinde yeni almayı düşünüyordum.
Anladım, çok önemli değilse bir de temiz Windows kurulumu yapmayı deneyin. O da olmazsa artık yeni kart alana kadar idare edecekseniz mecburen.Hocam anakartım eski zaten bir de alalı 5 yıl oldu pek gerek olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bide en fazla bir sene içerisinde yeni almayı düşünüyordum.
Anladım, çok önemli değilse bir de temiz Windows kurulumu yapmayı deneyin. O da olmazsa artık yeni kart alana kadar idare edecekseniz mecburen.
Ya zaten arada sırada geliyor ses böyle çok sert davranılmazsa jak kısmı birazcık olsa da düzgün çalışıyorda. Tam yerini tutturmak gerekli. Yeni bilgisayarı İncehesap'tan almayı düşünüyorum sence ne yapmalıyım?
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-