Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rev sürümü diye bir olay var, ona dikkat et. 1.1'dir seninki ama sen 1.2'yi kuruyorsundur. Anakart rev'ini öğrenmek için şuraya bak:
Anakartınız nedir? Gigabyte mı?
Rev sürümü diye bir olay var, ona dikkat et. 1.1'dir seninki ama sen 1.2'yi kuruyorsundur. Anakart rev'ini öğrenmek için şuraya bak:
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, anakartım Gigabyte.
- Makaleler
- 14
Anakartın tam modeline göre uyumlu BIOS indirdiğinizden emin misiniz? Anakart modeli nedir? Hangi kaynaktan indirdiniz? Rev numarasına dikkat ettiniz mi?
İnşallah değildir. Anılarım canlandı. Durduk yerde kendini uçuran bir anakartı cımbızla dualbios kurtarmaya gideceğim yoksa...
Anakartın tam modeline göre uyumlu BIOS indirdiğinizden emin misiniz? Anakart modeli nedir?
İnşallah değildir. Anılarım canlandı. Durduk yerde kendini uçuran bir anakartı cımbızla dualbios kurtarmaya gideceğim yoksa...
Hocam eskisi gibi yanlış BIOS kurulma olayı yok yani ben hiç yaşamıyordum hata verir direkt.Rev kodu haatası arkadaşdaki cok belli .
- Makaleler
- 62
Hangi model hocam? Belki yanlış dosyayı indirmiş olabilirsiniz.
- Makaleler
- 14
Model nedir? Rev numarasını da kontrol edin lütfen. Detay verin ki forum size daha iyi yardımcı olabilsin.
Anakartın tam modeline göre uyumlu BIOS indirdiğinizden emin misiniz? Anakart modeli nedir? Hangi kaynaktan indirdiniz? Rev numarasına dikkat ettiniz mi?
Anakartımın modeli B550 Gaming X v2. Techolay kanalındaki BIOS güncelleme adımlarını takip ederek yapmaya çalıştım ve sandığım kadarıyla bir hata yapmadım.
- Makaleler
- 14
Bahsettiğim olay o değil. Bir ayar degiştirince yedek BIOS'u tekrar flashlama gereksinimi, Windows üstünden güncellerken sistemi kilitleyip mavi ekran yedirmesi gibi saçma sapan ne kadar olay varsa bu marka anakartlarda yaşadım.Hocam eskisi gibi yanlış BIOS kurulma olayı yok yani ben hiç yaşamıyordum hata verir direkt. Rev kodu haatası arkadaşdaki cok belli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-