Öncelikle BIOS'a update attım. Bir tane menü açılıyor; "del", "n" ve "y" tuşlarına basmamızı söylüyor. "Del" tuşuna basamıyorum, mecburen "n" tuşuna basıyorum. ChatGPT öyle diyor. Nasıl düzeltebilirim? BIOS Update giremiyorum. PC'yi yeniden başlattığımda ve kapatıp açtığım zamanda hep karşıma çıkıyor. Fotoğrafı ilettim. Yardımcı olur musunuz?
Öncelikle BIOS'a Update attım. Bir tane menü açılıyor del, N ve Y basmamızı söylüyor. Del basamıyorum. Mecbur n basıyorum. ChatGPT öyle diyor. Nasıl düzeltebilirim? BIOS Update giremiyorum. PC yeniden başlattığımda kapatıp açtığım zamanda hep karşıma çıkıyor. Fotoğrafı ilettim. Yardımcı olur musunuz?
Ben hile yükleyen tehlikeli şeyler indirebilen insanım yani gidipde direkt virüs RAT indirmem ama virüsü olupda hile olan şey olabilir PC de buna göre sizce Secure Boot açmalı mıyım hilenin çalışmamasını sağlar mı eğer hile çalışmayacak şartıyla bir özellikse açmayayım.
Ben hile yükleyen tehlikeli şeyler indirebilen insanım yani gidipde direkt virüs RAT indirmem ama virüsü olupda hile olan şey olabilir PC de buna göre sizce Secure Boot açmalı mıyım hilenin çalışmamasını sağlar mı eğer hile çalışmayacak şartıyla bir özellikse açmayayım.
Peki bir şey soracağım bende AMD 5 5500 var chipseti kurulumu güncel mi bilmiyorum en yeni chipset nedir nasıl kurarım yardımcı olur musunuz acaba FPS artışı sağlayabiliyormuş çünkü de.
Peki bir şey soracağım bende AMD 5 5500 var chipseti kurulumu güncel mi bilmiyorum en yeni chipset nedir nasıl kurarım yardımcı olur musunuz acaba FPS artışı sağlayabiliyormuş çünkü de.