Cokugab Üyecik Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 1 Eylül 2025 #1 Görüntü geliyor ama sadece bu çıkıyor. F2 veya DEL'e bastığım zaman BIOS'a girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
KS KS Cokugab Üyecik Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 3 Eylül 2025 #21 stormhawks47 dedi: BIOS'a nasıl girilir onu anlatıyor. Siz en iyisi servise gönderin anakartı ve durumu izah edin. Garantisi varsa ücret almadan yaparlar. Olmadı AM5 sisteme geçmek için bir fırsat olur belki sizin için de. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım. Artı 0 Eksi
stormhawks47 dedi: BIOS'a nasıl girilir onu anlatıyor. Siz en iyisi servise gönderin anakartı ve durumu izah edin. Garantisi varsa ücret almadan yaparlar. Olmadı AM5 sisteme geçmek için bir fırsat olur belki sizin için de. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım.
2 25692 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 55 3 Eylül 2025 #22 Cokugab dedi: İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım. Genişletmek için tıkla... Hadi ya niye yandi acaba. Artı 0 Eksi
Cokugab dedi: İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım. Genişletmek için tıkla... Hadi ya niye yandi acaba.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.226 Çözümler 26 Beğeniler 1.904 3 Eylül 2025 #23 Cokugab dedi: İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım. Genişletmek için tıkla... Kaça aldınız yeni işlemci ve anakartı? Artı 0 Eksi
Cokugab dedi: İşlemci yanmış AMD kaynaklı bir sorunmuş beraberinde anakartıda götürmüş yeni anakart ve işlemci aldım. Genişletmek için tıkla... Kaça aldınız yeni işlemci ve anakartı?