Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

matterzi

Becerikli
Yer
İstanbul
İyi akşamlar herkese arkadaşlar,
Sistem topladım, gerekli ayarlari özelleştirmeleri yaptım ama BIOS güncellemesini en sona bıraktım. İlk BIOS mu güncellemeliydim? Bununla ilgili bir sıra olması önemli mi? Teşekkürler herkese.

Çözüm
@matterzi, en güncel BIOS'a sahipsin zaten :D 3278 numaralı BIOS sürümü, B650M-R için en güncel sürüm.

1756753144331.webp
İlk BIOS güncellemesi yapman gerekir gibi bir sıra yok. İlla güncel BIOS kullanacaksın diye bir zorunluluk da yok. Mevcut bulunduğun sürümdeki BIOS'ta herhangi bir kritik hata yoksa veya sonraki güncellemelerde önemli bir güncelleme gelmediyse BIOS güncellemesi yapmak şart değil.

Anakart nedir? Kontrol edelim.

İlk BIOS güncellemesi yapman gerekir gibi bir sıra yok. İlla güncel BIOS kullanacaksın diye bir zorunluluk da yok. Mevcut bulunduğun sürümdeki BIOS'ta herhangi bir kritik hata yoksa veya sonraki güncellemelerde önemli bir güncelleme gelmediyse BIOS güncellemesi yapmak şart değil.

Anakart nedir? Kontrol edelim.
ASUS Prime B650M-R.

@matterzi, en güncel BIOS'a sahipsin zaten :D 3278 numaralı BIOS sürümü, B650M-R için en güncel sürüm.

1756753144331.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 180782
Herkes sistem toplayınca BIOS güncellemesi yapmış hocam vallahi ben de bilmiyordum bakmayı. Aynı sürümü yükleyecektim boşuna. BIOS güncellemesi yapacaktım durduk yere. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: