Çözüldü BIOS Hi-Level SSD görmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2133
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 440
  • Etiketler Etiketler
    bios ssd
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2133

Uzman
İyi Sosyaller ASUS H61-MK anakartım Hi-Level 120 GB SSD'yi görmüyor. Detay vermem gerekirse sistem SSD görüyor ama zorla kapatınca, uyku moduna alınca sistem SSD'yi görmüyor. Bir süre geçince tekrardan SSD'yi anakart görüyor. Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum (BIOS sürümü 0801). Ayrıca bu tip bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• 17193345693161348512995265439812.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CSM'yi devreye alın diyor ekrandaki uyarı. Hi-Level kalitesiz olduğu için sorunun SSD kaynaklı olduğunu düşünmekteyim. Sorsaydınız size almamanız gerektiğini söylerdim.
CSM'yi devreye alın diyor ekrandaki uyarı. Hi-Level kalitesiz olduğu için sorunun SSD kaynaklı olduğunu düşünmekteyim. Sorsaydınız size almamanız gerektiğini söylerdim.

Sayın hocam CSM devrede zaten bu Hi-Level SSD arızalıydı ben bunu tamir ettim fakat farklı bir PC'ye taktığım zaman bu sorun yok.

Sayın hocam ayrıca elimde 240GB Kingston SSD de var onunlada deneyeceğim sonucu buraya iletirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…