Borz Uzman Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 11 30 Mart 2025 #1 Merhaba, BIOS'um siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor. Yeniden başlat dediğimde DEL tuşuna bastığım zaman siyah ekranda kaldığını görüyorum. Nasıl çözebilirim? MSI B450M Mortar anakarta sahibim.
Merhaba, BIOS'um siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor. Yeniden başlat dediğimde DEL tuşuna bastığım zaman siyah ekranda kaldığını görüyorum. Nasıl çözebilirim? MSI B450M Mortar anakarta sahibim.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 30 Mart 2025 #2 BIOS sıfırla ve CSM açıp dene. Bazı MSI anakartlarda ya da bazı sistemlerde UEFI açılınca BIOS görüntüsü ekrana gelmeyebiliyor. Artı 0 Eksi
BIOS sıfırla ve CSM açıp dene. Bazı MSI anakartlarda ya da bazı sistemlerde UEFI açılınca BIOS görüntüsü ekrana gelmeyebiliyor.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 30 Mart 2025 #3 DisplayPort vardır muhtemelen HDMI ile deneyin. Son düzenleme: 30 Mart 2025 Artı 0 Eksi
lazye Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 839 30 Mart 2025 #4 DP varsa HDMI, HDMI varsa DP dene. Bir de monitöre bağlı ucu ekran kartına ekran kartına bağlı olan ucu ise monitöre bağla. Tam oturduğundan emin ol. Artı 0 Eksi
DP varsa HDMI, HDMI varsa DP dene. Bir de monitöre bağlı ucu ekran kartına ekran kartına bağlı olan ucu ise monitöre bağla. Tam oturduğundan emin ol.
KS KS Borz Uzman Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 67 Beğeniler 11 30 Mart 2025 #5 Recep Baltaş dedi: BIOS sıfırla ve CSM açıp dene. Bazı MSI anakartlarda ya da bazı sistemlerde UEFI açılınca BIOS görüntüsü ekrana gelmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... CSM'i nasıl açabilirim? Borz dedi: CSM'i nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Buldum CSM açıkmış zaten. Son düzenleme: 30 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: BIOS sıfırla ve CSM açıp dene. Bazı MSI anakartlarda ya da bazı sistemlerde UEFI açılınca BIOS görüntüsü ekrana gelmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... CSM'i nasıl açabilirim? Borz dedi: CSM'i nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Buldum CSM açıkmış zaten.