Arkadaşlar, bilgisayarımda BIOS'a girerken Del tuşuna basıyorum, BIOS'a giriyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Görüntü gelmesi için monitörü aç-kapat yapıyorum, öyle geliyor. Fakat bugün farklı, yeni bir sistemde denedim; benim sistemimdeki gibi bir sorun yok. Eski ekran kartı, anakart ve işlemcimde de bu sorun vardı, 1 hafta önce yükselttiğim sistemimde de aynı sorun var.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, bilgisayarımda BIOS'a girerken Del tuşuna basıyorum, BIOS'a giriyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Görüntü gelmesi için monitörü aç-kapat yapıyorum, öyle geliyor. Fakat bugün farklı, yeni bir sistemde denedim; benim sistemimdeki gibi bir sorun yok. Eski ekran kartı, anakart ve işlemcimde de bu sorun vardı, 1 hafta önce yükselttiğim sistemimde de aynı sorun var.
Ekranını masaüstünden 60Hz'e ayarlayıp tekrar dener misin.
Eğer olmazsa DisplayPort ile bağlanıyorsan HDMI kablosu ile dener misin?
Aynı sorunu yaşadığımda iki türlü de sonuç almıştım.
Ekranını masaüstünden 60Hz'e ayarlayıp tekrar dener misin?
Eğer olmazsa DisplayPort ile bağlanıyorsan HDMI kablosu ile dener misin?
Aynı sorunu yaşadığımda iki türlü de sonuç almıştım.
Yeni olan sistemde de aynı DP kablo ile yaptığımda bir sorun yoktu ama.
Monitör girişi otomatik algılayamıyor olabilir. Monitör ayarlarında giriş tercihini kullandığınız port(HDMI-DP) olarak seçip deneyin.
Kontrol edeyim geri dönüş yapacağım.
Yeni gelen sistemde olup kendi kullandığımda niye olmuyor acaba.
Yeni olan sistemde de aynı DP kablo ile yaptığımda bir sorun yoktu ama.
Kontrol edeyim geri dönüş yapacağım.
Yeni gelen sistemde olup kendi kullandığımda niye olmuyor acaba.
Olabilir. Ben de RX580 de sorun yaşamazken 4060 Ti da böyle bir hata almıştım sonra BIOS ve ekran kartı sürücü güncellemesiyle gerek kalmamıştı. Garip bir sorun. O yüzden deneyin yazdıklarımı şimdilik.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-