Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Statik elektrik veya Windows'un kapanma biçimiyle ilgili. TPM'yi temizlemek döngüyü kıracaktır.
TPM'yi BIOS üzerinden de PC'den de temizledim ama hiçbir etkisi olmadı. Yapay zekaya sordum fake bir şekilde IOMMU seçeneği koymuş olabileceklerini falan söylüyor ama çok güven vermedi bilmiyorum sıkıntı ne.Statik elektrik veya Windows'un kapanma biçimiyle ilgili. TPM'yi temizlemek döngüyü kıracaktır.
Omerta Silenzio
Başarılı
Fake seçenekten ziyade, Colorful anakartların BIOS yazılımları maalesef bazen buglu olabiliyor. Önce CSM'yi kapat. Düzelmezse %100 BIOS sürümün hatalı, güncellemen gerek.TPM'yi BIOS üzerinden de PC'den de temizledim ama hiçbir etkisi olmadı. Yapay zekaya sordum fake bir şekilde IOMMU seçeneği koymuş olabileceklerini falan söylüyor ama çok güven vermedi bilmiyorum sıkıntı ne.
BIOS 1004 yani sitelerindeki en güncel sürümde o yüzden daha fazla BIOS güncelleyemiyorum, CSM kapalı fakat hala bu hatayı alıyorum BIOS'u pili sökmek dışında tamamen sıfırlama yöntemi var mı?Fake seçenekten ziyade, Colorful anakartların BIOS yazılımları maalesef bazen buglu olabiliyor. Önce CSM'yi kapat. Düzelmezse %100 BIOS sürümün hatalı, güncellemen gerek.
Omerta Silenzio
Başarılı
Önce tornavida ile pinleri kısa devre yap. Olmazsa, aynı BIOS sürümünü tekrar kurarak üzerine yazdır.BIOS 1004 yani sitelerindeki en güncel sürümde o yüzden daha fazla BIOS güncelleyemiyorum, CSM kapalı fakat hala bu hatayı alıyorum BIOS'u pili sökmek dışında tamamen sıfırlama yöntemi var mı?
Tornavida ile kısa devre pek sorun çıkartacak bir durum mu peki?Önce tornavida ile pinleri kısa devre yap. Olmazsa, aynı BIOS sürümünü tekrar kurarak üzerine yazdır.
Omerta Silenzio
Başarılı
Hayır dostum usulüne uygun yaparsan en ufak bir sorun çıkmaz.Tornavida ile kısa devre pek sorun çıkartacak bir durum mu peki?
Fişi çek, iki pine aynı anda dokundur, 10 saniye bekle. Hiçbir şey olmaz, en güvenli yöntemir.
CLR_CMOS sonrası sistemi açtığında BIOS'a girip Load Optimized Defaults yapmayı unutma.
Clr cmos üstüne böyle siyah bir şeyHayır dostum usulüne uygun yaparsan en ufak bir sorun çıkmaz.
Fişi çek, iki pine aynı anda dokundur, 10 saniye bekle. Hiçbir şey olmaz, en güvenli yöntemir.
CLR_CMOS sonrası sistemi açtığında BIOS'a girip Load Optimized Defaults yapmayı unutma.
Yaptım fakat bir değişiklik olmadı
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-