dostum çok kötü bir şey oldu sata 500 gbdeki ssdimdeki veriyi yanlışlıkla sildim üstübe taşınabilir harddiskime uefiye dönüştğürm ve içinde 500 gblık videolar var bunu nasıl eskı halıne getirebilirim ?
acıl yardım lazım
dostum çok kötü bir şey oldu sata 500 gbdeki ssdimdeki veriyi yanlışlıkla sildim üstübe taşınabilir harddiskime uefiye dönüştğürm ve içinde 500 gblık videolar var bunu nasıl eskı halıne getirebilirim ? Eki Görüntüle 122837 Eki Görüntüle 122838
acıl yardım lazım
O diskin üstüne veri yazılmasını bekliyorsan kurtarma şansımız düşecek. Şuan buraya Anydesk ID atıp gelecek olan "hasanmerkit" kullanıcı adından isteği kabul edebilir misin?
Discord açmam için şuan VPN kullanmam gerekiyor ve şuan VPN açmam internet hızımdan yararlanan diğer çalışmalarımı olumsuz etkiler.
O diskin üstüne veri yazılmasını bekliyorsan kurtarma şansımız düşecek. Şuan buraya Anydesk ID atıp gelecek olan "hasanmerkit" kullanıcı adından isteği kabul edebilir misin?
Discord açmam için şuan VPN kullanmam gerekiyor ve şuan VPN açmam internet hızımdan yararlanan diğer çalışmalarımı olumsuz etkiler.