Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 300 Çözümler 3 Beğeniler 88 14 Eylül 2025 #1 BIOS'tan PBO Enhancement'ı aktif etmeme rağmen çalışmıyor, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
Çözüm Xiety2K 14 Eylül 2025 Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı bilmiyorum ama PSU'nun sigortasını kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.
Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı bilmiyorum ama PSU'nun sigortasını kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.
Peganeo Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 779 Çözümler 8 Beğeniler 829 Yer Malatya 14 Eylül 2025 #2 PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Xiety2K Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 300 Çözümler 3 Beğeniler 88 14 Eylül 2025 #3 Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı bilmiyorum ama PSU'nun sigortasını kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Peganeo dedi: PBO Advanced olarak seçin, yapmak istediğiniz ayarları uygulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl işe yaradı bilmiyorum ama PSU'nun sigortasını kapatıp açıp bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.