Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

StajyerAdam

Uzman
Arkadaşlar BIOS menüsüne girerken yanlışlıkla USB belleği seçtim. Bu menüden nasıl çıkabilirim?
Anakart: GIGABYTE H610M H V2 DDR5

Son düzenleme:
Çözüm
Exit'i tam olarak nasıl yazmam gerekiyor, "exit" şeklinde yazınca i harfi kesme işaretine (') dönüyor.
UEFI Shell alanına girmişsiniz, klavyeniz ingilizce formatında parse edileceği için i yerine ı tuşuna basmanız gerekecek 😊.
Bir de ESC tuşuyla atlayın yazıyor görselin en alt kısmında onu yapsam olmaz mı?
Onu girdiği zaman verir, shell'e ulaştığınız için o mesaj geçmişte kalıyor yani bir etkisi yok.
Fotoğrafı düzenle kısmından yüklemiştim ama algılamamış galiba uygulama tekrar atayım.
IMG_20250126_192029.webp

Exit'i tam olarak nasıl yazmam gerekiyor, "exit" şeklinde yazınca i harfi kesme işaretine (') dönüyor.
UEFI Shell alanına girmişsiniz, klavyeniz ingilizce formatında parse edileceği için i yerine ı tuşuna basmanız gerekecek 😊.
Bir de ESC tuşuyla atlayın yazıyor görselin en alt kısmında onu yapsam olmaz mı?
Onu girdiği zaman verir, shell'e ulaştığınız için o mesaj geçmişte kalıyor yani bir etkisi yok.

Son düzenleme:
Çözüm
UEFI Shell alanına girmişsiniz, klavyeniz ingilizce formatında parse edileceği için i yerine ı tuşuna basacaksınız 😊.

Hocam ben BIOS'u güncelleyecektim de ordan çıktığımda bunları seçmemi istiyor, SSD'yi seçeceğim burdan BIOS'a girmek için değil mi?
IMG_20250126_200503.webp