SATA SSD almanın hiçbir mantığı yok, ne ucuz ne de hızlı. Ucuz olsa belki düşünülürdü ama piyasa çok saçma. Lexar marka iyi ve bilindik ama her markanın uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri olur ya. Bunlar da günü kurtarmak amaçlı. Ama kesinlikle James Donkey'den daha iyiler, onu bil.

SATA SSD almanın hiçbir mantığı yok, ne ucuz ne de hızlı. Ucuz olsa belki düşünülürdü ama piyasa çok saçma. Lexar marka iyi ve bilindik ama her markanın uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri olur ya. Bunlar da günü kurtarmak amaçlı. Ama kesinlikle James Donkey'den daha iyiler, onu bil.

Piyasa bir kere sistem dizip sonra parçaların gelişmesiyle ilgilenmeyen bunları takip etmeyen kişiler için çok daha saçma. Hocam dediğin gibi SSD'nin durumunu takip edicem birkaç gün daha. Sadece sağlık olarak değil kullanış olarak da sorunları olduğunu görürsem attığın M2 ile yenilerim. (Bundan daha mantıklı bir seçenek yok sanırım) Teşekkürler yardımın için.

Böyle şeyleri hiç bilmiyordum, daha önce de denemedim. 7 dakikada tükendi. Cevap beklemeden, sadece 4.0 olduğu için uyumlu mu diye bakıp bilgileri girene kadar bitti. Diğerinin indirimi bitmeden alayım, yoksa onu da kaçıracağım salak gibi. Bu forumu okuyup benim gibi cahil arkadaşlar varsa, 10 dakikadan fazla zamanınız yok, direkt alın, sormak yerine.

Bazen güzel kampanya çıkıyor onda da hızlı olan alıyor maalesef.
4.0 desteği olmayan bir kartım olduğu için araştırdım nasip değilmiş hocam. Sizin sözünüze dönüyorum SSD'nin durumuna göre Lexar'ı alacağım. Keşke siteler direkt stok tükettirme yerine sayılı alım yapsalar sayfayı 1. dakika da yeniledim 50 tanesi gitmişti. Zaten satacak şeyi neden böyle sınırsız almayı kısıtlamazlar anlam veremiyorum. 4.0 olduğundan tam kapasite alamayacağımla avuttum kendimi :)