Merhaba. ben 35'lik TTNET VDSL kullanıyorum ve hattım çok sıkıntılı. 2 ayda bir modem değiştiriyoruz (TTNET yüzünden) biz de bundan kaçmak için o adresi araştırdığımda (şüpheli arka bina"bitişik") Vodafone 1000 hız verebiliyormuş.

TTNET'in fiber cekeceği yok. Vodafone'nin kendi fiberi varsa bir de Vodafone'a "çekebilir misiniz" diye sorulcak ve tanıdığımın Vodafone CEO torpili var mış bir de ona soracağız (bizim adreste fiber in "F" si bile yok) o bina da her şey var (bir tek "Recep Baltaş" yok)🤣🤣😂😂 (Dünyadan "Recep Baltaş" a duyrulur "önceki konularla alakası olabilir")

Eskiden bende ZyXEL VMG3625-T50B vardı TTNET bozunca VMG1312 aldık sonra o da "ölünce" Keenetic Extra DSL aldık.

Dosya Ekleri

• GwJANoNXMAEngO0.webp
    GwJANoNXMAEngO0.webp
    409,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Merhaba. ben 35'lik TTNET VDSL kullanıyorum ve hattım çok sıkıntılı. 2 ayda bir modem değiştiriyoruz (TTNET yüzünden) biz de bundan kaçmak için o adresi araştırdığımda (şüpheli arka bina"bitişik") Vodafone 1000 hız verebiliyormuş.

TTNET'in fiber cekeceği yok. Vodafone'nin kendi fiberi varsa bir de Vodafone'a "çekebilir misiniz" diye sorulcak ve tanıdığımın Vodafone CEO torpili var mış bir de ona soracağız (bizim adreste fiber in "F" si bile yok) o bina da her şey var (bir tek "Recep Baltaş" yok)🤣🤣😂😂 (Dünyadan "Recep Baltaş" a duyrulur "önceki konularla alakası olabilir")

Eskiden bende ZyXEL VMG3625-T50B vardı TTNET bozunca VMG1312 aldık sonra o da "ölünce" Keenetic Extra DSL aldık.
Vodafone fiber internet hizmetinin mevcut olup olmadığını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Vodafone İnternet Sitesi:
- Vodafone'un resmi internet sitesine girin.
- "Fiber İnternet" veya "Hız Kontrol" sekmesi altında adresinizi kontrol edin.

2. Müşteri Hizmetleri:
- Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak adresinizi söyleyin ve fiber hizmetin mevcut olup olmadığını sorun.

3. Bölgesel Kontrol:
- Yerel internet sağlayıcılarının harita hizmetlerini kullanarak (örn. BTK'nın sitesinde) bölgenizdeki fiber altyapıyı kontrol edin.

4. Sosyal Medya veya Forumlar:
- Yerel internet forumları veya sosyal medya gruplarında, diğer kullanıcıların aynı bölgede yaşadığı deneyimleri araştırın.

5. Tanıdık Yardımı:
- Tanıdığınız Vodafone CEO'su ile iletişime geçerek, doğrudan bilgi alın.

Bu adımları izleyerek Vodafone fiber hizmetinin mevcut olup olmadığını öğrenebilir ve gerekli başvurularınızı yapabilirsiniz.