Bir animeye bağlı kaldığınız ve sürekli sarıp izlediğiniz anime var mı? Naruto'dan başka anime izleyemiyorum. Ne kadar istesem de başka anime izleyemiyorum. Kız arkadaşım şöyle anime keşfettim, böyle anime keşfettim diyerek iştahlı iştahlı anlattıığında ben Naruto diyorum. Kafama bir gün bir şey geçireceğini hissetmiyor değilim.
Ben Netflix'de gezerken Levius animesini sevmiştim. Kendisi bir dövüş animesi ve kendimde dövüşçü olduğumdan dolayı ilgimi çekmişti ve güzel bir animeydi. İzlemenizi tavsiye ederim kısa bir anime zaten 8 bölüm falan olması lazım.
Bir animeye bağlı kaldığınız ve sürekli sarıp izlediğiniz anime var mı? Naruto'dan başka anime izleyemiyorum. Ne kadar istesem de başka anime izleyemiyorum. Kız arkadaşım şöyle anime keşfettim, böyle anime keşfettim diyerek iştahlı iştahlı anlattıığında ben Naruto diyorum. Kafama bir gün bir şey geçireceğini hissetmiyor değilim.
Sizin kadar değil ama profilimdeki(LOGH) 110+52 bölümlük animeyi iki defa izledim (benim için çok). Sanki yazan adam oturmuşda tam benim izleyeceğim bir şey yazmış gibi. Şu aralar da hiçbir şey izlemiyorum 3. defa izlemek aklımı çeliyor bazen. Bu arada bağlanacak Naruto'dan başka anime bulamadınız mı hocam Allah aşkına.