Bir Animeye Bağlı Kalmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sbbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

sbbo

Yetkin
Yer
Windhelm
Bir animeye bağlı kaldığınız ve sürekli sarıp izlediğiniz anime var mı? Naruto'dan başka anime izleyemiyorum. Ne kadar istesem de başka anime izleyemiyorum. Kız arkadaşım şöyle anime keşfettim, böyle anime keşfettim diyerek iştahlı iştahlı anlattıığında ben Naruto diyorum. Kafama bir gün bir şey geçireceğini hissetmiyor değilim.

Benim Naruto fanatiklik;

Aynı şekilde ben de Narutodan başka bir şey izleyemiyorum.

Ben Netflix'de gezerken Levius animesini sevmiştim. Kendisi bir dövüş animesi ve kendimde dövüşçü olduğumdan dolayı ilgimi çekmişti ve güzel bir animeydi. İzlemenizi tavsiye ederim kısa bir anime zaten 8 bölüm falan olması lazım.

Cyberpunk Edgerunners diyebilirim. Her ne kadar bir anime hayranı olmasam bile Edgerunners bende bayağı bir etki yaratmıştı.

Ben izlemeyi 1 yıl önce falan bıraktım. Boş gelmeye başladı. Çizgi filmler daha ilgi çekici.

Galiba artık yaşım geldi katarakt başladı yanlış görüyorum galiba ben en kısa sürede doktora görünmem lazım. Hayatım da gördüğüm en değişik anime

Benim öyle bir huyum yok. Ben basit bir adamım güzel hatun ve azıcık hikaye yeter bana.

Sizin kadar değil ama profilimdeki(LOGH) 110+52 bölümlük animeyi iki defa izledim (benim için çok). Sanki yazan adam oturmuşda tam benim izleyeceğim bir şey yazmış gibi. Şu aralar da hiçbir şey izlemiyorum 3. defa izlemek aklımı çeliyor bazen. Bu arada bağlanacak Naruto'dan başka anime bulamadınız mı hocam Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…