Detaylar
Kim cevapladı?Serial Experiments Lain ve Evangelion benim için.

Bir de şunsuSizin kadar değil ama profilimdeki(LOGH) 110+52 bölümlük animeyi iki defa izledim (benim için çok). Sanki yazan adam oturmuşda tam benim izleyeceğim bir şey yazmış gibi. Şu aralar da hiçbir şey izlemiyorum 3. defa izlemek aklımı çeliyor bazen. Bu arada bağlanacak Naruto'dan başka anime bulamadınız mı hocam Allah aşkına.
- Makaleler
- 4
HxH olabilir. İki kere bitirdim arada bölümlerini açıyorum 131 126 falan.
- Makaleler
- 1
Bazen eskileri ara sıra izliyorum.
Code Geass, Evangelion, Youjo Senki, Overlord ve HxH izlerken hâlâ keyif alıyorum.
Code Geass, Evangelion, Youjo Senki, Overlord ve HxH izlerken hâlâ keyif alıyorum.
Evangelion çok güzeldir hocam. Hafızayı kaybedip tekrar izlemelik cinsten.Bazen eskileri ara sıra izliyorum.
- Makaleler
- 4
2016 yapımını izleme ama 3 movieyi izle çok iyi. 3. film favorim.Berserk her gün baştan izliyorum 2016 yapımını izlemek istedim ama hiç sarmadı 1997 kalitesi bir başka.
Mary saotome nin üstüne tanımam.
Trao
Başarılı
Ben de genel olarak Bleach, Naruto, One Piece, Beyblade, Yu-Gi-Oh vs. animelein yer yer eski bölümlerine bakıyorum. İçlerin en çok hangisine bakıyorum diye düşününce cevabım Bleach oluyor.