ARDACD

Yetkin
Hepinize selamünaleyküm. Bayağıdır aktif değildim hiç de değişmemiş. Neyse konumuz bu değil, Samsung'dan tarafıma iletilen bir son dakika haberine göre bugün (inşallah konu tam vaktinde yayınlanırda doğru güne denk gelir) yani 21 Kasım'da @Jack İşte adlı epeydir muhabbetim olmayan ama çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günüymüş. Hadi ona bir sürpriz yapalım ve hepimiz onu etiketleyip doğum gününü kutlayalım. Kutlayacak kişilere teşekkür ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller.

Hepinize selamünaleyküm. Bayağıdır aktif değildim hiç de değişmemiş. Neyse konumuz bu değil, Samsung'dan tarafıma iletilen bir son dakika haberine göre bugün (inşallah konu tam vaktinde yayınlanırda doğru güne denk gelir) yani 21 Kasım'da @Jack İşte adlı epeydir muhabbetim olmayan ama çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günüymüş. Hadi ona bir sürpriz yapalım ve hepimiz onu etiketleyip doğum gününü kutlayalım. Kutlayacak kişilere teşekkür ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller.
Doğum günün kutlu olsun @Jack İşte
İyi ki doğdun, iyi ki varsın 🫶
@Jack İşte Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.
Çok teşekkür ederim hocalarım, çok duygulandım. Neredeyse 4 yıldır forumdakiler dışında kimse hatırlamıyordu doğum günümü. Ne kadar teşekkür etsem azdır ❤️

Doğum günün kutlu olsun dostum. Seni pek tanımıyorum ve yapay zekaya başvurmamdan ne kadar hoşnut kalırsın bilmiyorum ama incelik yapmak istedim. Nice mutlu yıllara! @Jack İşte

Gemini_Generated_Image_h062wph062wph062.webp